Intresserad av denna produkt? Klicka här...

Tillbaka till produkter

AlphaSonic I – massagefåtölj med Braintronics®

Massagestol med integrerat avslappningsprogram

Modellen har utgått. Vi hänvisar istället till Casada Alphasonic II

AlphaSonic I – massagefåtölj från Casada med det unika återhämtningsprogrammet Braintronics® är den perfekta kombinationen av innovation och avkoppling för kropp och själ. En verkligt holistisk upplevelse. Terapeutisk massage och integrerad Braintronics® ljudterapi tar AlphaSonic I hela branschen in i framtiden. Fylld med toppmoderna funktioner såsom L-Shape för maximal massageräckvidd ända ner under sätet. Zero Gravity, justerbar axelmassage, fantastisk akupressur och den revolutionerande Braintronics®-tekniken. AlphaSonic I förbättrar både din fysiska och mentala prestation.

Braintronics® BMS – Body & Mind system

Braintronics®-tekniken synkroniserar dina hjärnvågor med hjälp av ljudstimulering. I kombination med specialutvecklade massageprogram kan du snabbt och enkelt koppla av. Studier har visat att effektiviteten av avkoppling med massage i kombination med hjärnstimulering var upp till 80% bättre. Under 20 minuter får du en välbalanserad massage i kombination med Braintronics®-ljudterapi som bidrar till en djup avslappning jämförbart med upp till 4 timmars sömn.

En massagefåtölj kan ge rätt avslappning med rätt metod om du är mottaglig för effekten. Du spar tid på din lunchrast då du hinner äta i lugn och ro på en halvtimma och kan även hantera stress och nå en våg av energi i en massagefåtölj innan arbetet påbörjas igen. Effekten av mer energi gör att du gör ett bättre jobb efter en session i denna massagestol.

Det finns många fördelar med en massagefåtölj på arbetsplatsen. Bland annat att massagen alltid är tillgänglig dygnet runt för alla medarbetare. Kontinuerlig användning av en massagestol kan motverka  stress och arbetsskador och därmed och förebygga sjukskrivning som naturligvis sparar kostnader på många nivåer i verksamheten.

De fysiska såväl som mentala fördelarna med en massagefåtölj som ger behandling, avslappning och återhämtning är värd mer än någonting annat, för både arbetsgivare och medarbetare för ett hållbart yrkesliv.

Fördelar med massagefåtölj AlphaSonic I och Braintronics®-systemet

• Muskelavslappning
• Snabb avkoppling och återhämtning
• Förbättrad blodcirkulation
• Ökad koncentration
• Förebygger stressrelaterade sjukdomar
• Ökad minnesprestanda

Ring 020-27 27 20 eller maila till: info@santesweden.se för mer information samt prisuppgift.
Eller fyll gärna i formuläret här nedan så kontaktar vi dig.

Ja tack, jag är intresserad. Kontakta mig!