Intresserad av denna produkt? Klicka här...

Tillbaka till produkter

Casada Alphasonic – världsunik massagefåtölj och återhämtningsfåtölj

Massagestol med inbyggd ljudstimulering för effektiv avslappning och återhämtning

Casada Alphasonic massagefåtölj med Braintronics är den perfekta kombinationen av innovation och avkoppling för kropp och själ. En verkligt holistisk upplevelse. Terapeutisk massage och integrerad Braintronics® ljudterapi tar Alphasonic hela branschen in i framtiden. Fylld med toppmoderna funktioner såsom L-Shape för maximal massageräckvidd ända ner under sätet. Zero Gravity, justerbar axelmassage, fantastisk akupressur och den revolutionerande Braintronics®-tekniken. Alphasonic förbättrar både din fysiska och mentala prestation.

Braintronics® BMS – Body & Mind system

Braintronics®-tekniken synkroniserar dina hjärnvågor med hjälp av ljudstimulering. I kombination med specialutvecklade massageprogram kan du snabbt och enkelt koppla av. Studier har visat att effektiviteten av avkoppling med massage i kombination med hjärnstimulering var upp till 80% bättre. Under 20 minuter får du en välbalanserad massage i kombination med Braintronics®-ljudterapi som bidrar till en djup avslappning jämförbart med upp till 4 timmars sömn.

En massagefåtölj kan ge rätt avslappning med rätt metod om du även är mottaglig för effekten. Du spar tid på din lunchrast då du hinner äta i lugn och ro p en halvtimma och kan även hantera stress och nå en våg av energi i en massagefåtölj innan arbetet påbörjas igen. Effekten av mer energi gör såklart att du gör ett bättre jobb efter rasten när du fått massage. Det finns flera fördelar med en massagefåtölj och ser man på det ekonomiska kan motverkad sjukskrivning vara ett bra nog alternativ att erbjuda dina medarbetare.

Den fysiska fördelen med en massagefåtölj som ger avslappning och lugn är såklart mer värd än någonting annat. Möjligheten är såklart personlig för en arbetsplats men det gynnar både arbetsgivaren och dig som anställd att kunna njuta av ett långt och hållbart yrkesliv. Kostnaden kan med största säkerhet vara mycket värdefull i många fall.

Fördelar med en massagefåtölj och Braintronics®-systemet

• Muskelavslappning
• Snabb avkoppling och återhämtning
• Förbättrad blodcirkulation
• Ökad koncentration
• Förebygger stressrelaterade sjukdomar
• Ökad minnesprestanda

Ring 020-27 27 20 eller maila till: info@santesweden.se för mer information samt prisuppgift.
Eller fyll gärna i formuläret här nedan så kontaktar vi dig.

Ja tack, jag är intresserad. Kontakta mig!