020 - 27 27 20

Massagefåtöljer för korttidshyra

Hyr massagestol med flexibelt avtal

Vill ni prova en massagefåtölj en kortare tid innan ni binder er för ett längre avtal?

Genom att vi har funnits länge i branschen och cirkulerar många massagefåtöljer i marknaden kan vi erbjuda flera olika alternativ till arbetsplatser som vill prova att hyra en massagestol en kortare period. En korttidshyra av en massagestol ger en flexibilitet och möjlighet att prova i organisationen med en massagefåtölj för att utvärdera användandet under en period, innan ni går vidare och tecknar ett längre avtal på en ny massagefåtölj. Om ni under hyresperioden vill gå vidare med att hyra en annan massagestol till ett längre avtal kan ni när som helst uppgradera till den nya modellen.

Hyr massagestol med kort flexibelt avtal

Ett korttidsavtal kan tecknas efter önskemål, dock på minst 3 månader. Önskas en lägre månadshyra kan ett längre avtal tecknas istället.  Allt ingår i hyran såsom installation, montering och fullservice och support under hyrestiden. Endast fraktkostnader tillkommer för leverans respektive hämtning och återtransport. * Se villkor här nedan.

Vi har ett stort lager av massagefåtöljer redo för leverans

Vi har en stor ”park” med massagefåtöljer som varit på tidigare uthyrning och som kommer tillbaka i mycket bra skick. Utbudet av massagefåtöljer varierar i mån av tillgång. Just nu specificerar vi här nedan de massagefåtöljer som finns till förfogande för omgående leverans

Massagefåtöljer för korttidshyra

Här presenterar vi de massagefåtöljer som vi för närvarande kan erbjuda till korta och flexibla avtal.

Rekonditionerad massagestol Santé Hoshi 3D

Vår mest populära massagefåtölj. Universell för alla kroppslängder.

Hyr från 1990 kr/mån
New!

Rekonditionerad massagestol Panasonic HotStone

Panasonic HotStone är flaggskeppet från den stora japanska tillverkaren som är en massagestol utöver det vanliga.

Hyr från 1990 kr/mån
New!

Rekonditionerad massagestol Panasonic / Sanyo Sensei Sensor

Massagestol Sensei Sensor var och är fortfarande, en av de mest kompletta massagefåtöljer som tillverkats.

Hyr från 1990 kr/mån

* Frakt 2490 kr  + moms per riktning tillkommer. Vid byte och uppgradering under hyrestiden med ett längre avtal ingår hämtning vid leverans av ny massagefåtölj.

Avtalsstart sker den 1:a i månaden efter leveransdatum. Dagshyra motsvarande 1/30-del av månadshyran per dag utgår från leveransdatum fram till datum för avtalsstart och faktureras efter leveransdatum.

Vid löpande tre (3) månaders avtal ska uppsägning ske senast en (1) månad före hyresperiodens slut.

Vid utebliven uppsägning löper avtalet med tre (3) månader i taget med kvartalsvis fakturering. 12 månaders avtal administreras av externt finansbolag. Uppsägning ske senast 3 månader innan hyresperiodens slut. Vid utebliven uppsägning förlängs avtalet med 12 månader i taget. 

 

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB