020 - 27 27 20

Massagefåtöljer för korttidshyra

Hyr massagestol med flexibelt avtal

Vill ni prova en massagefåtölj en kortare tid innan ni binder er för ett längre avtal?

Genom att vi har funnits länge i branschen och cirkulerar många massagefåtöljer i marknaden kan vi erbjuda flera olika alternativ till arbetsplatser som vill prova att hyra en massagestol en kortare period. En korttidshyra av en massagestol ger en flexibilitet och möjlighet att prova i organisationen med en massagefåtölj för att utvärdera användandet under en period, innan ni går vidare och tecknar ett längre avtal på en ny massagefåtölj. Om ni under hyresperioden vill gå vidare med att hyra en annan massagestol till ett längre avtal kan ni när som helst uppgradera till den nya modellen.

Hyr massagestol med kort flexibelt avtal

Ett korttidsavtal kan tecknas efter önskemål, dock på minst 3 månader. Önskas en lägre månadshyra kan ett längre avtal tecknas istället.  Allt ingår i hyran såsom installation, montering och fullservice och support under hyrestiden. Endast fraktkostnader tillkommer för leverans respektive hämtning och återtransport. * Se villkor här nedan.

Vi har ett stort lager av massagefåtöljer redo för leverans

Vi har en stor ”park” med massagefåtöljer som varit på tidigare uthyrning och som kommer tillbaka i mycket bra skick. Utbudet av massagefåtöljer varierar i mån av tillgång. Just nu specificerar vi här nedan de massagefåtöljer som finns till förfogande för omgående leverans

Utforska möjligheterna med en personlig konsultation

Efter att ha övervägt våra flexibla hyresalternativ, kanske du undrar vilken lösning som passar just din arbetsplats bäst. Vi förstår att varje organisation har unika behov och preferenser.

Kontakta oss för en personlig konsultation.

Vårt team av experter är redo att ge dig en skräddarsydd service. Vi erbjuder personliga konsultationer för att noggrant diskutera dina önskemål. Tillsammans utforskar vi anpassade lösningar som perfekt passar din arbetsplats.

Låt oss hjälpa dig att navigera genom vårt omfattande sortiment och identifiera den massagestol som bäst uppfyller dina specifikationer och förväntningar. Kontakta oss idag för att ta första steget mot en mer avslappnad och produktiv arbetsmiljö. Du når oss enkelt via telefon på 020-272720 eller via e-post på info@massagestolar.se. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa en skräddarsydd lösning.

Massagefåtöljer för korttidshyra

Här presenterar vi de massagefåtöljer som vi för närvarande kan erbjuda till korta och flexibla avtal.

Rekonditionerad massagestol Santé Magic 4D

En magisk upplevelse i vår mest avancerade massagefåtölj.

Rekonditionerad massagestol Santé Hoshi 3D

Vår mest populära massagefåtölj. Universell för alla kroppslängder.

Rekonditionerad massagestol Panasonic HotStone

Panasonic HotStone är flaggskeppet från den stora japanska tillverkaren som är en massagestol utöver det vanliga.

Rekonditionerad massagestol Panasonic / Sanyo Sensei Sensor

Massagestol Sensei Sensor var och är fortfarande, en av de mest kompletta massagefåtöljer som tillverkats.

* Frakt 2490 kr  + moms per riktning tillkommer. Vid byte och uppgradering under hyrestiden med ett längre avtal ingår hämtning vid leverans av ny massagefåtölj.

Avtalsstart sker den 1:a i månaden efter leveransdatum. Dagshyra motsvarande 1/30-del av månadshyran per dag utgår från leveransdatum fram till datum för avtalsstart och faktureras efter leveransdatum.

Vid löpande tre (3) månaders avtal ska uppsägning ske senast en (1) månad före hyresperiodens slut.

Vid utebliven uppsägning löper avtalet med tre (3) månader i taget med kvartalsvis fakturering. 12 månaders avtal administreras av externt finansbolag. Uppsägning ske senast 3 månader innan hyresperiodens slut. Vid utebliven uppsägning förlängs avtalet med 12 månader i taget. 

 

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB