020 - 27 27 20

Rekonditionerad massagestol är det smarta och hållbara valet

En rekonditionerad massagestol är ett hållbart alternativ och ett kostnadseffektivt val som bidrar till en mer cirkulär ekonomi. Genom att välja en rekonditionerad massagestol får du samma höga kvalitet och funktionalitet som med en ny, men till en lägre kostnad. Läs mer om anledningar att ha en massagestol på jobbet.

Kvalitet, service och hållbarhet

Varje rekonditionerad massagestol genomgår en rigorös kvalitetskontroll för att säkerställa optimal funktion och hållbarhet. Mindre skönhetsfel kan förekomma, men dessa påverkar inte massgefåtölj prestanda. Kontakta oss för mer information.

Miljövänliga fördelar

Att välja en rekonditionerad massgefåtölj är ett miljösmart val. Det minskar avfallet och förlänger livscykeln för produkter som annars skulle ha blivit skrot. Detta är en viktig del i att skapa en mer hållbar och ansvarsfull arbetsplats.

Ekonomiska fördelar av att hyra en rekonditionerad massagestol

Att hyra en rekonditionerad massagestol är en kostnadseffektiv lösning som erbjuder flera ekonomiska fördelar. Även om det finns en månadskostnad för hyra, är denna betydligt lägre jämfört med att hyra en helt ny stol. Detta gör det möjligt att tillföra en massagefåtölj till arbetsplatsen utan att göra en stor initial investering.

Hyra av en rekonditionerad massagestol kan också ses som en investering i personalens välbefinnande. Genom att förbättra arbetsmiljön och minska stress, kan du förvänta dig en minskning i sjukfrånvaro och en ökning i produktivitet. Denna positiva påverkan på arbetsplatsens välbefinnande kan i sin tur leda till långsiktiga ekonomiska besparingar.

Dessutom ger hyra av en rekonditionerad massagestol dig flexibilitet. Du har möjlighet att testa stolen under en kortare period innan du bestämmer dig för att fortsätta med en längre hyresperiod. Detta minskar risken för att göra en investering som inte passar ditt företags behov och tillåter dig att anpassa avtalet efter era specifika förutsättningar. Läs mer om fördelarna med att hyra en massagestol på jobbet.

En rekonditionerad massagestol - Kvalitet och välbefinnande till ett förmånligt pris

Om ni är osäkra på vad en massagefåtölj kan bidra med till er arbetsplats  kan ni prova att hyra en rekonditionerad massgefåtölj på ett flexibelt avtal genom korttidshyra. Detta ger er möjlighet att utvärdera massagestol/massgefåtölj effekt på arbetsplatsens välbefinnande innan ni beslutar er för et längre avtal. Läs mer om korttidshyra här.

Ta nästa steg i arbetsplatsens välbefinnande

Är ni redo att investera i en lösning som är både ekonomisk och hållbar och bidrar till ökat välbefinnande på er arbetsplats? Kontakta oss idag för en offert anpassad efter dina behov.

Ring 020-27 27 20 för att diskutera den bästa lösningen för er.

Läs mer

Rekonditionerade massagestolar

Läs mer om egenskaper och fördelar för varje massagestol här nedan:

Rekonditionerad massagestol Santé Magic 4D

En magisk upplevelse i vår mest avancerade massagefåtölj.

Rekonditionerad

Rekonditionerad massagestol Santé Hoshi 3D

Vår mest populära massagefåtölj. Universell för alla kroppslängder.

Rekonditionerad

Rekonditionerad massagestol Panasonic HotStone

Panasonic HotStone är flaggskeppet från den stora japanska tillverkaren som är en massagestol utöver det vanliga.

Rekonditionerad

Rekonditionerad massagestol Panasonic / Sanyo Sensei Sensor

Massagestol Sensei Sensor var och är fortfarande, en av de mest kompletta massagefåtöljer som tillverkats.

Rekonditionerad

* Frakt 2490 kr  + moms per riktning tillkommer. Vid byte och uppgradering under hyrestiden med ett längre avtal ingår hämtning vid leverans av ny massagefåtölj.

Avtalsstart sker den 1:a i månaden efter leveransdatum. Dagshyra motsvarande 1/30-del av månadshyran per dag utgår från leveransdatum fram till datum för avtalsstart och faktureras efter leveransdatum.

Vid löpande tre (3) månaders avtal ska uppsägning ske senast en (1) månad före hyresperiodens slut.

Vid utebliven uppsägning löper avtalet med tre (3) månader i taget med kvartalsvis fakturering. 12 månaders avtal administreras av externt finansbolag. Uppsägning ske senast 3 månader innan hyresperiodens slut. Vid utebliven uppsägning förlängs avtalet med 12 månader i taget. 

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB