020 - 27 27 20

Massagefåtöljer för alla miljöer och behov

Vi skapar välbefinnande

Santé är det franska ordet för hälsa och välbefinnande. Företaget grundades 2003 med affärsidén att just skapa välbefinnande för alla – på arbetsplatsen såväl som i hemmet. Med 20 års erfarenhet är vi experter i branschen och kan ge den bästa rådgivningen för att ni ska få den bästa massagefåtölj till just er arbetsplats, utifrån era förutsättningar och behov.

En av hörnstenarna i vår verksamhet är  att tillhandahålla massagefåtöljer för friskvård och hälsa från de allra bästa tillverkarna och de mest kända varumärkena i världen. Detta står som en trygghet och garant för våra kunder att vi långsiktigt kan säkerställa krav på hög kvalité, service och driftsäkerhet.

Eget varumärke med massagefåtöljer

Framförallt importerar vi och marknadsför massagefåtöljer under vårt eget varumärke Santé. Genom åren har vi lärt oss vad som är viktigt för våra kunder och vilka egenskaper som efterfrågas för en massagestol för friskvård och återhämtning.

På plats hos fabriker i Asien, där alla massagefåtöljer tillverkas, har vi omsorgsfullt och noggrant provat ut och valt de massagestolar som bäst passar den svenska marknaden. Massagefåtöljer med hög driftsäkerhet, modern, funktionell design och konstruktion med högsta kvalité i tillverkningen, har varit grundpelare vid våra val av massagestolar. Med detta kan vi känna oss trygga med att sätta vårt eget varumärke på massagefåtöljerna och därmed ger vi våra kunder en trygghet när de väljer Santé som leverantör.

Auktoriserad återförsäljare av massagestolar

Santé är även mångårig importör och auktoriserad återförsäljare av massagestolar, massagefåtöljer och avslappningsfåtöljer från andra ledande tillverkare i världen. Vi marknadsför massagefåtöljer från bland annat Casada, Panasonic och Alpha Techno. En massagefåtölj från dessa tillverkare och varumärken har naturligtvis också samma höga krav på kvalité, funktion och design som våra egna modeller. Vi strävar efter ett modellprogram där massagefåtöljerna kompletterar varandras egenskaper och kan därmed täcka in alla olika behov som finns på marknaden.

Vår verksamhet bygger på säkerhet, hög servicegrad och omvårdnad för våra kunder. Kundernas behov ska styra vårt långsiktiga arbete och vår ambition att vara det ledande företaget i branschen.

Välkommen till Santé! Vårt mål är att tillhandahålla de bästa massagefåtöljerna till alla och varje dag överträffa oss själva – för ditt välbefinnande.

Stefan von Proschek
Grundare och VD


Kontakta oss på telefon 020-27 27 20 eller via e-post på info@massagestolar.se

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB