Om oss på Santé Sweden AB

Om oss på Santé Sweden AB

Massagefåtöljer för alla miljöer och behov

Santé är det franska ordet för hälsa och välbefinnande. Företaget grundades 2003 med affärsidén att just skapa välbefinnande för alla – på arbetsplatsen såväl som i hemmet. Med mer än 14 års erfarenhet är vi experter i branschen massagestolar, massagefåtöljer och återhämtningsfåtöljer och kan ge den bästa rådgivningen för att ni ska få den bästa massagefåtöljen till arbetsplatsen, utifrån era förutsättningar och behov.

En av hörnstenarna i vår verksamhet är  att tillhandahålla massagefåtöljer för friskvård och hälsa från de allra bästa tillverkarna och de mest kända varumärkena i världen. Detta står som en trygghet och garant för våra kunder att vi långsiktigt kan säkerställa krav på hög kvalité, service och driftsäkerhet.

Santé är auktoriserad återförsäljare av massagestolar, massagefåtöljer och avslappningsfåtöljer från de ledande tillverkarna i världen. Våra varumärken är Panasonic, Sanyo, Inada, Alpha Techno och Casada. Massagefåtöljerna från dessa tillverkare och varumärken är av högsta kvalité och står i en klass för sig med patenterad teknologi, unika funktioner och modern design.

Vår verksamhet bygger på säkerhet, hög servicegrad och omvårdnad för våra kunder. Kundernas behov ska styra vårt långsiktiga arbete och vår ambition att vara det ledande företaget i branschen.

Välkommen till Santé! Vårt mål är att ge wellness till alla och varje dag överträffa oss själva – för ditt välbefinnande.

stefan_massagestol

Stefan von Proschek

Ägare och VD
Kontakta oss på telefon 020-27 27 20 eller via e-post på intresse@santesweden.se

Lite mer läsning: