020 - 27 27 20
21 februari 2017

Vi växer i Stockholm

Vi vill informera er om att vårt showroom i Stockholm för tillfället inte kan ta emot besökare. Vi förstår dock att möjligheten att personligen uppleva våra massagefåtöljer är av stor vikt. Om ni är intresserade av att besöka vårt showroom i Stockholm, tveka inte att kontakta oss. Vi befinner oss i Stockholm regelbundet, minst ett par gånger i månaden, och är mer än villiga att arrangera ett personligt möte som passar just er.

I väntan på att vi kan välkomna er i Stockholm, bjuder vi in er till vårt showroom i Örebro. Här kan ni i lugn och ro utforska vårt omfattande sortiment av massagefåtöljer. För att säkerställa att ni får den uppmärksamhet och service ni förtjänar, rekommenderar vi att ni bokar ett möte innan ert besök.

För att boka ett möte, få mer information eller diskutera ett eventuellt besök i Stockholm, är ni välkomna att ringa oss på 08-20 30 10 eller skicka ett mail till info@santesweden.se. Vi är här för att hjälpa er att finna den perfekta massagestolen som uppfyller era behov och önskemål.

Välkomna till Santé Sweden AB – där ert välbefinnande är vår främsta prioritet!

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB