020 - 27 27 20
7 maj 2024

Vi presenterar massagestol Santé Tanoshi 4D

Vi är stolta över att introducera massagestol Sante Tanoshi 4D. Med denna massagefåtölj lyfter vi avslappning och återhämtning till en ny nivå för att erbjuda våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Avancerad 4D-massageteknik för optimal avkoppling

Med den senaste 4D-massageteknologin erbjuder Massagestol Sante Tanoshi 4D en stor flexibilitet och precision, som liknar de terapeutiska händerna hos en professionell massör. Det möjliggör en djupare massage och anpassningsbar massage för att möta individuella behov och preferenser.

Designad för att passa alla miljöer

Massagestol Sante Tanoshi 4D är designad för att vara både funktionell och estetiskt tilltalande. Med en modern och minimalistisk estetik kan massagefåtöljen integreras i olika miljöer, från kontorslandskap, väntrum eller offentliga miljöer. Den eleganta designen och kompakta mått gör den till ett smakfullt tillägg i varje rum den placeras.

Santé Tanoshi 4D massagestol med avancerad kontrollpanel från vänster sida

Tillgänglig för alla

Massagestol Sante Tanoshi 4D är framtagen för att vara tillgänglig för alla utan att kompromissa med kvaliteten. Den är ett klokt val för företag och organisationer som värderar sina anställdas hälsa och välbefinnande och har återhämtning högt på agendan. Att investera i denna massagefåtölj är investering i komfort såväl som produktivitet och ökat välbefinnande.

Hyr en massagestol på jobbet

För ytterligare information om hur våra massagestolar kan göra skillnad på din arbetsplats, besök vår sida om att hyra massagestol på jobbet. Vi tillhandahåller allt från nya till rekonditionerade massagestolar som säkerställer att varje företag kan hitta en lösning som passar specifika behov, önskemål och budget.

Kontakta oss för en personlig konsultation

Välkommen att kontakta oss om ni har intresse att införa massagestolar på arbetsplatsen. Vårt kunniga team är tillgängligt för att erbjuda personlig rådgivning och diskutera lösningar som uppfyller era specifika behov och önskemål. För ytterligare information om att hyra massagestolar till arbetsplatsen, besök vår sida Hyr Massagestol på Jobbet.

Ring 020-27 27 20 eller mejla till info@massagestolar.se. Skicka gärna in ett kontaktformulär så kontaktar vi dig direkt.

En massagestol på arbetsplatsen är ett kostnadseffektivt hjälpmedel för att främja personalens hälsa och välbefinnande, vilket även kan bidra till förbättrad produktivitet och ökad trivsel på jobbet.

Artikeln är skriven av Daniel Fägersten

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB