020 - 27 27 20
20 september 2023

Vi blir tydligare och ännu bättre!

Tänk om...

.....du hade en massör som aldrig går hem.

Med den visionen startade vi företaget 2003 för att skapa välbefinnande genom att tillhandahålla massagefåtöljer från världsledande tillverkare.

En massagestol är idag ett naturligt inslag på en arbetsplats för att tillhandahålla en effektiv friskvård och personalvård. Efter 20 år i branschen ser vi en starkare efterfrågan än någonsin på våra massagefåtöljer som ska skapa välbefinnande runt om i landet.

Nya tider - ny logotype

Vi känner oss varken färdiga eller nöjda utan vi redo för mer vill ta nästa steg. I samband med att vi firar 20 år tar vi ett nytt tag om våra varumärken och byter logotype till MASSAGESTOLAR.SE. Allt för att bli tydligare och bättre så att vi ska kunna fortsätta vår tillväxtresa tillsammans med våra kunder och samarbetspartners.

Massagestolar för alla miljöer och behov

Att investera i en massagefåtölj på arbetsplatsen betyder att man satsar på sin personal för att varje dag få ut det bästa ur var och en och för att skapa motivation till ökad produktivitet och arbetsglädje. Massagefåtöljer finns idag på tusentals kontor, i personalrum eller vilorum, i privata hem eller i en offentliga miljöer som flygplatser, köpcenters mm. Våra massagefåtöljer är till för människor som har behov av paus och återhämtning, för att snabbt samla energi eller för att ge behandling för trötta och ömma muskler.

Med vår långa erfarenhet har vi samlat på oss mycket kunskap om vilka behov som finns i olika miljöer och förutsättningar. Utifrån detta byggt upp ett leveransprogram av massagefåtöljer som är anpassat för förutsättningarna på svenska arbetsplatser.

Vi strävar varje dag efter att bli bättre så att du som kund kan känna dig trygg när ni väljer att investera i en viktig produkt som en massagestol är.

Välkommen till Massagestolar.se hos Santé och en värld av välbefinnande!

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB