020 - 27 27 20
8 februari 2024

Reflektioner från vår Stockholmsresa

Vackra Frustuna församling

Det är en solig morgon när vi anländer till Frustuna Församling i Gnesta. Med oss har vi en Santé Zentai 4D massagestol som ska bli ett nytt tillskott i församlingens satsning på välbefinnande och personalvård. Det är omöjligt att inte bli tagen av den stillsamma och historiskt rika utomhusmiljön som omger kyrkan. Detta är en plats där tradition och avkoppling möts.

Ett steg mot modernt lärande

Nästa stopp är en internationell skola i Norsborg, där vi har utfört en service av deras massagestol. Skolan är en härlig miljö där elever och personal dagligen strävar efter kunskap och utveckling. Vår service säkerställer att massagestolen fortsätter att erbjuda en paus och återhämtning för lärare som ger så mycket av sig själva.

Innovation i Hammarby Sjöstad

I det framåtblickande området Hammarby Sjöstad hittar vi ett företag som är världsledande inom avfallshantering. Här har vi lämnat en Santé Yasumi massagestol. Att se den innovativa andan i området, där modern teknik och hållbarhet går hand i hand, är inspirerande och påminner oss om vikten av att även vår egen teknik ständigt förbättras.

En personlig demo

Vår resa avslutas tillbaka i Frustuna Församling där vi ger en personlig demonstration av massagestolen för Annika. Att se hennes avslappnade ansikte under demonstrationen bekräftar det vi vet – att våra produkter verkligen gör skillnad.

Varje stopp på vår resa ger oss nya perspektiv på hur våra massagestolar bidrar till människors välbefinnande. Från det historiska till det moderna, från utbildning till infrastruktur – behovet av avkoppling och återhämtning är universellt. Vi kör vidare med en känsla av stolthet över att kunna erbjuda denna lilla oas i vardagen, oavsett var vi befinner oss.

Kontakta oss för en personlig konsultation

Om du är intresserad av att utforska möjligheterna att hitta den perfekta massagestolen för dina unika behov, eller om du överväger att hyra en massagestol för din arbetsplats, uppmanar vi dig att kontakta oss. Vårt team av experter är redo att ge dig en personlig konsultation och diskutera flexibla lösningar som uppfyller dina önskemål och behov. För mer information om hur du kan hyra en massagestol till din arbetsplats, besök Hyr Massagestol på Jobbet.

Vi är här för att hjälpa dig att navigera genom vårt sortiment och identifiera den massagestol som bäst uppfyller dina önskemål och behov. Kontakta oss antingen via telefon på 020-272720 eller via e-post på info@massagestolar.se.

Att implementera massagestolar på arbetsplatsen kan således vara en kostnadseffektiv investering i de anställdas hälsa och välbefinnande, vilket i sin tur kan leda till ökad produktivitet och arbetsglädje.

Artikeln är skriven av Daniel Fägersten

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB