020 - 27 27 20
16 februari 2018

Orka mer med massagefåtölj på jobbet

Skillnaden på att ha en massagefåtölj på jobbet och kunna återhämta sig efter lunchen är stor. Tänk att du får en kvart någon dag i veckan för att återhämta dig och skapa en skön avslappning på jobbet. Det stämmer säkert även på dig att eftermiddagarna kan vara mindre effektiva än innan lunch.

Ett friskvårdsbidrag

Visst har tanken slagit tid om att skulle ha mer energi och ork på jobbet. Att du känner skillnad på tröttheten efter lunch och funderar på om du skulle kunna ladda om för eftermiddagens tunga skift. Den perfekta möjligheten ger en massagefåtölj som du kan njuta av varje lunchrast flera dagar i veckan. Vi har kunder som samsas om våra stolar och hyr dom som friskvårdsbidrag.

Kostnaden blir en effektiv investering och alla får ta del av sin beskärda del av sitt friskvårdsbidrag från arbetsgivaren.

Massagefåtölj med schema

Beroende på hur många anställda det finns på er arbetsplats kan användandet anpassas om man schemalägger varje massagefåtölj. Normalt räcker det att få en god avslappning på 15 minuter på lunchen. Med blandade möjligheter om massage på rasten kan 4 stycken i personalen använda massagefåtöljen på lunch. Har ni dessutom raster på förmiddag och eftermiddag skapar det fler tillfällen.

En massagefåtölj skulle ge minst 30 tillfällen till massage under en vecka på en stol. Effekten av att erbjuda detta på en arbetsplats har visat sig enormt effektivt mot sjukskrivningar och välbefinnande. Omsorg för personal är ofta positivt och effektivt för en bra och frisk personalstyrka.


Schemaläggning för avlappning

När ni väl bestämt er för en massagefåtölj räknar du ut hur det kan se ut blanda de anställda. Intresset är viktigt även om alla kanske inte är enade, räknar du ut hur många som ska vara med och dela på friskvården. Ungefär 15 medarbetare kan få 2 massagebehandlingar i veckan och det är ju ganska lyxigt.

Exakt hur det fungerar för ditt företag med friskvårdsbidraget kan du läsa med om på skatteverket.

Se vårt sortiment av massagestolar för arbetsplatsen.

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB