020 - 27 27 20
10 september 2019

NYHET I LAGER! Santé Yasumi

Yasumi är en stilren massagefåtölj utrustad med den senaste teknologin. Speciellt framtagen för att passa arbetsplatser där behoven är av skiftande karaktär. Oavsett om man vill ha en ordentlig massage eller en stunds avslappning är Yasumi det perfekta valet. Med sitt breda säte, långa rygg och flexibel benmassage passar den de flesta kroppstyper och längder på en arbetsplats.

Santé Yasumi har sex förinställda program som masserar dig effektivt och behagligt medan värmeslingan i ryggdynan hjälper till att mjuka upp musklerna. Med snabbknappar i armstödet blir handhavandet enkelt för alla. Du kan även manuellt skapa en skräddarsydd massage där du själv väljer vilken massageteknik och var på kroppen du vill fokusera.

Massageteknologi i framkant

Förutom att Yasumi kan leverera marknadens alla förekommande massagetekniker som Shiatsu, Tapping, rullmassage m.m. så är massagefåtöljen även utrustad med de senaste funktionerna L-Shape, S-Line och Zero Gravity.

Med L-Shape får ni en massage som arbetar i en L-formad kurva och behandlar från nacken ända ner under sätesmusklerna. S-Line funktionen ger en extra kroppsnära massage som följer ryggradens naturliga S-formade anatomi.

Yasumi har dessutom funktionen Zero Gravity som sänker ner dig automatiskt till den mest avslappnande positionen. Maximal avlastning och snabb återhämtning för ryggraden och diskarna.

Gå till produksidan för Santé Yasumi massagestol >

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB