020 - 27 27 20
20 februari 2017

Nya massagefåtöljer!

Nya massagefåtöljer direkt från fabrik

För att möta våra kunders önskemål har vi tagit fram en ny serie mycket prisvärda massagefåtöljer med fantastisk massage för hela kroppen, från nacken ända ner till fotsulorna. Läs mer om de nya modellerna genom att klicka på länkarna nedan:

  • Santé Shiri L-Shape
  • Santé Hoshi Recovery 3D

Båda massagefåtöljerna finns i våra showroom i Stockholm och Örebro för att prova. Kontakta oss idag på 020-27 27 20 eller info@santesweden.se

Hyr från *990 kr/månad!

Avser 36 mån. hyresavtal med fullservice

Djupgående och effektiv massage för hela kroppen med en effektiv 3D-massage och styrning av massagen med din smartphone via bluetooth. Med 3D-teknik regleras styrkan i massagen enkelt med ett knapptryck. Hela 68 luftkuddar masserar fötter, benen, sätesmusklerna, armar och axlar.

Skräddarsy din massage genom att kunna välja område eller en specifik punkt där massagen ska fokuseras. Det finns sex stycken olika massagetekniker att välja mellan: Gripmassage nacke/axlar, knådmassage, tapping, shiatsu, knådmassage & tapping samt 3D.

Massagefåtöljen har en värmeslinga med infraröd värme i ryggdynan med kolfiber som källa. Våglängden på den infraröda värmen överensstämmer med våglängden för kroppen. Energin absorberas och aktiverar cellerna och stimulerar ämnesomsättningen. Särskilt skönt under kallare perioder.

Santé Hoshi Recovery 3D är utrustad med Zero Gravity som låter dig njuta av den unika känslan av ”viktlöshet” under massagen. Massagefåtöljen sänker automatiskt ner dig ett förinställt läge. Dina knän förhöjs ovanför hjärtat i samma som minimerar belastningen på ryggraden. Trycket på kotor och diskarna minskar, blodcirkulationen aktiveras och spänningar frigörs. Zero Gravity-tekniken har sitt ursprung i NASA:s forskningsstudier hur astronauter vilar i viktlöst tillstånd och är idag en etablerad funktion i alla moderna massagefåtöljer.

Ny teknik gör att Santé Hoshi 3D behöver mindre utrymme då bara 5 cm behövs i avstånd till väggen bakom och 22 cm i avstånd till väggen framför.

Hoshi Recovery 3D har en unik funktion där den kan avge ett konstant flöde av negativa syrejoner bredvid nackstödet. De negativa syrejonerna renar luften närmast dig. De bidrar till återhämtningen och spelar en viktig roll att förbättra immunförsvaret. De negativa syrejonerna kan minska partikelföroreningar och optimera luften i rummet med en koncentration av upp till 240.000/cm3, liknande en skog eller ett vattenfall.

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB