020 - 27 27 20
7 augusti 2019

Ny massagestol i sortimentet

Vårt senaste tillskott i sortimentet är en massagefåtölj som verkligen inte har sparat på krutet. Fylld till bredden med japansk teknologi och funktioner som inte lämnar något över att önska.

Med den senaste 4D Vario Motion-tekniken får ni en massage över hela kroppen ni själva styr över. Den är dessutom utrustad med en specialutvecklad massage för nacke och axlar. Massagefåtöljen styrs av en användarvänlig touchskärm där ni kan välja mellan 11 automatiska massageprogram eller skräddarsy egna. Med sina uppvärmda massagehuvuden samt värmeslingor för rygg, armar och ben får musklerna och vävnaderna en extra uppmjukning.

Vader, knän och fötter får en behaglig och massage med kraftfulla luftkuddar som rör sig automatisk i båda riktningarna. En särskild Shiatsu-rullmassage för fotsulorna med luftkuddemassage ger en riktigt avslappnande fotmassage.

Massagefåtöljen är elegant designad med mattsvart ytterklädsel och slitstark innerklädsel och gör att den passar för alla miljöer. Santé Magic 4D sparar dessutom utrymme. Med Zero-Wall-tekniken kan massagefåtöljen placeras endast 5 cm från väggen.

Läs mer om massagefåtöljen Santé Magic 4D på denna sida...

Medan Santé Magic 4D erbjuder en exceptionell massageupplevelse för hemmet eller i lyxiga miljöer, förstår vi att många företag också söker efter lösningar för att förbättra välbefinnandet på arbetsplatsen. Därför erbjuder vi möjligheten att hyra massagestolar för kontoret, vilket ger en praktisk och kostnadseffektiv lösning för att främja hälsa och avkoppling bland anställda. Våra hyresalternativ är flexibla och anpassade för att möta ditt företags unika behov.

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB