020 - 27 27 20
29 februari 2024

Massagestolen Santé Yasumi når Sundsvall

När vinterdagarna i Sundsvall täcker staden i ett vitt täcke, glider Santé Sweden AB:s leveransbil tyst fram genom de snöklädda gatorna. Med en massagestol Santé Yasumi i lasten stannar vi till hos ett lokalt företag som har valt att satsa på sina anställdas hälsa.

En anställd sjunker ner i den nyinstallerade massagestolen och får varsam guidning av vår expert. Hon lyssnar intresserat när de förklarar hur stolen anpassar sig efter kroppen och visar hur man använder de olika funktionerna för optimal avkoppling.

En avkopplad person sitter i en Sante Yasumi massagestol i Sundsvall, med stängda ögon och ett uttryck av total avslappning.

För personalen öppnar sig en ny värld av återhämtning. Varje knapptryckning är ett steg närmare djupare avslappning och en förbättrad arbetsdag. Det är viktigt för oss att varje användare känner sig trygg och informerad, och därför finns en steg-för-steg guide om hur man använder en massagestol alltid tillgänglig.

Medan hon upptäcker fördelarna med massagestolen förklarar vårt team de omfattande hälsofördelarna som regelbunden användning kan ge. Det är inte bara en investering i personlig avkoppling, utan även i förebyggande friskvård.

För längre personer har vi sett till att våra massagestolar levererar lika djup avkoppling och komfort. Denna tankefullhet reflekteras i våra optimala lösningar för längre personer, så att varje individ kan hitta sin perfekta passform och avkoppling.

Att hyra en massagestol är ett enkelt och flexibelt sätt att tillföra detta element av lugn till arbetsplatsen. Det är en lösning som Sundsvalls företag uppskattar, då det enkelt ger deras anställda en paus från vardagens stress.

Denna leverans till Sundsvall är inte bara en transport av en produkt, utan en leverans av välbefinnande och en nystart på en mer hälsosam arbetsmiljö. Och när de blå flaggorna med Sundsvalls namn vajar i vinden, står våra massagestolar redo att tjäna stadens hårt arbetande invånare. Varje stol som vi levererar är ett löfte om en ljusare, avkopplad framtid på arbetsplatsen.

Är du redo att skapa en mer välmående arbetsplats?

Massagestolar.se hjälper dig att förbättra arbetsmiljön och öka dina anställdas välbefinnande med våra innovativa massagestolar. Vi erbjuder personlig rådgivning och skräddarsydda lösningar för att passa just ditt företags behov.

Kontakta oss idag!

Vi hjälper dig med

  • Expertrådgivning: Vårt team av experter hjälper dig att hitta den perfekta lösningen för ditt företag.
  • Skräddarsydda lösningar: Vi erbjuder ett brett utbud av massagestolar och tillbehör för att passa alla behov och budgetar.
  • Hälsofördelar: Massagestolar kan förbättra stresshantering, sömnkvalitet och smärta, vilket leder till en mer produktiv och friskare arbetsstyrka.
  • Klok investering: Massagestolar är en kostnadseffektiv och långsiktig lösning för att förbättra arbetsmiljön.
Artikeln är skriven av Daniel Fägersten

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB