020 - 27 27 20
26 september 2017

Massagefåtölj som friskvård

Möjligheterna att använda din massagefåtölj för ditt friskvårdsbidrag är kanske större än du visste. Kostnaden kan dras av för företaget och det blir en investering av din tid och företaget istället för ett problem om du inte mår bra. En massagefåtölj ger absolut avslappning och med flera lika program kan du får nackmassage, benmassage, skuldermassage och benmassage. Möjligheterna är enorma och våra massagefåtöljer kan anpassas till ditt behov.

Har din arbetsgrupp ett större behov av avslappning eller annan inriktad massage kan du köpa rätt stol för din verksamhet. Ett företag med kontorsjobb och administrativa arbetsuppgifter kanske behöver speciell massagefåtölj för att göra rätt för sig i din miljö.

En halvtimme i massagefåtöljen

Avslappningen du behöver från förmiddagen passar sig alldeles utmärkt efter att lunchen passerat och du kanske känner dig lite trött efter maten. Det är i det läget en perfekt avslappningsövning att använda din massagefåtölj. Du lutar din kropp tillbaka i de automatiska lägena och får en skön halvtimme av massage. Med största säkerhet kommer din kropp njuta och vilja ha mer nästkommande dag och varför inte köra med massage varje dag för att få mer energi och njuta av din arbetsdag på ett nytt sätt.

En halvtimme gör susen och med rätt massage på rätt ställe väljer du själv var din avslappning ska avnjutas idag.

Avslappning med massage

En favorit är absolut att du under din massage lyssnar på en avslappnande röst med ett program som kan påverka din njutning och du kan till och med meditera under din massage. Vilken massagestol som helst ger den avslappning du behöver men även en app med meditation gör skillnad. Tänk att dina sinnen får ro och att både tankar och kropp får en stunds vila mitt på dagen. Det är beprövade metoder som absolut är förändring för ett välmående du kanske inte ens trodde fanns.

Massage och meditation i en av våra sköna massagefåtöljer tar dig till andra höjder med ökad effektivitet och mer energi vilket påverkar resten av din dag. Tänk på att även dina medarbetare får en trevligare arbetskamrat och med mer effektivitet och energi som gynnar gemensamma projekt.

Återhämtning

Med massage i en massagefåtölj får du återhämtning snabbare och det kan även likställas till meditation och avslappning på flera andra sätt. Det viktiga är att du kan hitta din återhämtning och hitta din energi.

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB