020 - 27 27 20
20 november 2020

Massagefåtölj på jobbet är hetare än någonsin

Intresset för att hyra en massagefåtölj på jobbet har tilltagit i år.

Efter ett drygt halvår med Coronapandemin kan vi alla konstatera att den här perioden har satt många djupa spår i hela Sveriges befolkning. Alla arbetsplatser. Stora såväl som små har märkt av stora konsekvenser för sina organisationer och sin personal. Många har blivit tvungna att permittera, eller i värsta fall säga upp personal på grund av minskad efterfrågan. Det är naturligtvis är djupt beklagligt att så många drabbats och vi kan alla bara hoppas på ett återhämtningen kommer snabbt i början av nästa år.

Pandemin har fört med sig nya arbetssätt och skapat förutsättningar till mer flexibla arbetsplatser och arbetstider. Att arbeta hemma har blivit det nya normala och kommer i framtiden säkert bli ett nytt sätt att arbeta på. Då kommer även frågan om arbetsmiljön in där arbetsgivaren har ett ansvar och som har diskuterats mycket i media senaste tiden.

Ökad efterfrågan på massagestolar

I pandemins spår har vi märkt av en ökad efterfrågan för att hyra en massagestol till arbetsplatsen. Att ta hand om personalen nu är viktigare än någonsin och det vi ser verkligen ett större behov och intresse för att ta hand om personalen. Det är naturligtvis är mycket glädjande. Det är viktigt att den personal som är kvar mår bra och har hjälpmedel för att klara en ökad belastning. Då är en massagefåtölj ett mycket effektivt och billigt hjälpmedel att ha massage på jobbet dygnets alla timmar.

Detta blev mycket tydligt inom sjukvården där vi med stolthet kunde vara med och bidra till personalens välbefinnande där vi har lånat ut massagefåtöljer till de stora sjukhusen i Västsverige, Stockholm och Örebro. personalen som ibland arbetar 12-13-timmars pass var mycket tacksamma över avlastningen och avkopplingen de fick när Corona och Covid-19 härjade som värst på intesivvårdsavdelningarna.

Hör av er till oss om ni vill ha förslag på en massagefåtölj som passar för just er arbetsplats.

Är du intresserad av att förbättra välbefinnandet på din arbetsplats? Upptäck fördelarna med att hyra en massagestol för ditt kontor. Våra massagestolar erbjuder en praktisk och kostnadseffektiv lösning för att främja hälsa och avkoppling bland dina anställda. Kontakta oss för att lära dig mer om våra flexibla hyresalternativ och hur de kan anpassas till ditt företags behov.

Titta även på Våra massagestolar för att se alla modeller.

Ring 020-27 27 20 eller maila till intresse@santesweden.se så kontaktar vi er!

Om du som privatperson är intresserad av en egen massagestol eller andra massageprodukter hittar du detta i vår webbshop: massageprodukter.se

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB