020 - 27 27 20
17 januari 2024

Leverans av en massagestol till Östermalm

Med dagens leverans är vi på väg till Östermalm i Stockholm för att leverera en av våra toppmodeller, rekonditionerad Santé Hoshi 3D. Vår destination är ett kontor som påminner om en stor lägenhet i källarplan, och vi är nyfikna att se hur vår massagestol kommer att förvandla denna arbetsplats.

Santé Hoshi 3D en massagefåtölj med funktioner som djupvävnadsmassage och anpassningsbara program, är denna massagestol designad för att erbjuda avkoppling och massage. Det är en idealisk tillgång för arbetsplatser som prioriterar sina anställdas välbefinnande.

Vår resa till Östermalm var en upplevelse i sig. Att färdas genom Stockholms hjärta, med dess livliga gator och historiska byggnader, påminner oss om varför vi älskar det vi gör. Varje leverans är en ny upptäckt och idag var inget undantag.

När vi anlände till Östermalm mötte vi utmaningen att navigera i de trånga gatorna. Men med vår pålitliga trappklättrare, transporterade vi stolen säkert nerför till kundens kontor. Installationen gick smidigt, och snart var stolen redo att tas i bruk.

Kundens reaktion vid leveransen var allt vi kunde önska. Deras entusiasm och förväntan vid åsynen av Sante Hoshi var tydlig. "Ser fram emot att använda stolen," var kundens första kommentar, och det är precis den typ av feedback som inspirerar oss.

Artikeln är skriven av Daniel Fägersten

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB