020 - 27 27 20
27 mars 2024

Leverans av nya massagefåtöljer

50 nya massagefåtöljer äntligen här.

Denna leverans av nya massagefåtöljer till vårt lager är ett direkt svar på den växande efterfrågan på massagestolar. Massagestol Santé Zentai 4D, en massagefåtölj som snabbt blivit en omtyckt resurs på många arbetsplatser. Företagsledare över hela Sverige vittnar om hur regelbunden användning i en massagestol inte bara höjer välbefinnandet bland personalen, utan även bidrar till ökad produktivitet och förbättrad arbetsmiljö. Läs mer om fördelar med massagestol här.

Vi gör det enkelt för varje arbetsplats att integrera en massagestol i arbetsmiljön. Mer om hur man hyr en massagefåtölj hittar du här.

Massagestol Santé Zentai 4D är speciellt framtagen för att passa alla oavsett kroppslängd och erbjuder en optimal massageupplevelse. Detta ger en sällsynt anpassningsförmåga och skapar en inkluderande atmosfär för alla användare. Läs mer om hur denna massagefåtölj kan berika din arbetsplats genom att besöka Optimala massagestolar för längre personer.

Med dessa nya tillskott på lager, kan vi tillgodose det stora behov av friskvård och återhämtning med massage på Sveriges arbetsplatser. Santé - Massagestolar.se leder utvecklingen med sitt stora utbud av massagefåtöljer.

Artikeln är skriven av Daniel Fägersten

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB