020 - 27 27 20
17 januari 2024

En avkopplande leverans av massagestol till Uppsala

Idag hade vi förmånen att leverera en Santé Hoshi 3D massagestol till Thunbergsvägen i Uppsala. Vår kund befinner sig i en äldre pampig fastighet, där vi levererade stolen till ett stort vilorum en våning ner med hjälp av en varuhiss. Under leveransen hörde vi spontana kommentarer från kundens kollegor när de passerade rummen med den nya massagestolen. Kommentarerna "Ställ den här" och "Ställ den i mitt rum" uttryckte deras intresse av massagefåtöljen.

Santé Hoshi 3D är en avancerad massagestol och har unika egenskaper som verkligen sätter den i en klass för sig. Den är utformad för att erbjuda en skräddarsydd massageupplevelse med hjälp av 3D-massageteknologi. Det innebär att stolens massagemekanism kan anpassa sig efter användarens kroppsform och behov för att ge en djup och avslappnande massage.

En av de främsta hälsofördelarna med Santé Hoshi 3D är dess förmåga att lindra stress, minska spänningar och förbättra blodcirkulationen. Den har också olika massageprogram och inställningar som kan fokusera på specifika områden som nacke, axlar, rygg och ben. Dessutom är den utrustad med värmefunktion för ytterligare avkoppling.

Resan till leveransplatsen på Thunbergsvägen i Uppsala var relativt smidig. Utmaningar var minimala, och vi kunde enkelt hantera logistiken för leveransen.

Vid leveransen på Thunbergsvägen installerade vi massagestolen säkert och enligt kundens önskemål. Den gamla fastighetens varuhiss underlättade processen, och installationen gick smidigt. Stolen var redo att användas på nolltid, och kollegornas intresse och nyfikenhet när de såg den var tydlig.

Dagens leverans av en Santé Hoshi 3D massagestol till Thunbergsvägen i Uppsala var en framgångsrik leverans. Kollegornas intresse och nyfikenhet är uppmuntrande och visar på produkten's förmåga att väcka intresse. Det är dessa ögonblick som driver oss att fortsätta främja välbefinnande genom massagestolar över hela Sverige. Vi ser fram emot att fortsätta leverera kvalitetsprodukter och skapa välmående för våra kunder runt om i landet.

Artikeln är skriven av Daniel Fägersten

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB