020 - 27 27 20
21 december 2023

God Jul och Gott Nytt År!

När vi ser tillbaka på 2023 och ser fram emot vad 2024 har att erbjuda, vill vi på Massagestolar.se reflektera över årets utveckling och dela vår entusiasm för framtiden.

I år har vi inte bara omfamnat en ny grafisk profil för att bli tydligare och bättre, vilket ni kan läsa om i vårt tidigare inlägg. Vi har också utökat vårt team och vårt sortiment som gör det möjligt för oss att ge ännu bättre service och stöd.

Ett spännande kapitel i vår berättelse 2023 var lanseringen av två nya massagefåtöljer - Santé Shiri 3D och Santé Zentai 4D. Vår Santé Shiri 3D är designad för att ge en oöverträffad avkoppling och komfort, medan Santé Zentai 4D erbjuder en djupgående och anpassningsbar massageupplevelse. Dessa tillskott speglar vår engagemang för innovation och vår strävan efter att leverera produkter av högsta kvalitet.

Det är också med glädje vi delar att vår resa genom 2023 har varit en av stadig tillväxt. Vi ser denna framgång som ett bevis på det värde och välbefinnande våra produkter tillför. Varje massagestol vi levererar är ett steg mot ett hälsosammare och mer harmoniskt samhälle.

Som vi blickar framåt mot 2024, gör vi det med förnyad energi och entusiasm. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa, utveckla vårt erbjudande och bidra till ökat välbefinnande över hela landet. Tack för att ni har varit en del av vår resa under 2023. Vi ser med spänning fram emot att fortsätta den tillsammans med er under 2024.

Önskar er alla en fridfull jul och ett gott nytt år fyllt med hälsa, lycka och avkoppling.

Artikeln är skriven av Daniel Fägersten

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB