020 - 27 27 20
16 oktober 2017

Hyr massagestol under dagens shopping

Nu erbjuder vi flera platser i Sverige med massage på plats där du kan hyra massagestol direkt under dagens shoppingrunda. Du som handlar en del och kanske är med familjen på större köpcenter eller åker ut på resa med familjen kan uppskatta att hyra massagestol på plats.

Massagestol innan avgång

Att få njuta några minuter innan flyget går eller innan du åker hem till söndagsmiddagen kan vara precis det du behöver. En dag av shopping kan göra ryggen trött och det kan vara med än nödvändigt med en massagestol, som exempelvis på Mariebergs galleria, Arlanda flygplats eller Tanum. Tanken att kunna njuta under tiden du shoppar kanske är precis vad kroppen behöver och med möjligheten att betala direkt vid stationen underlättar dina möjligheter att utnyttja en massagestol.

Välmåendet går först

Tänk efter de gånger du inte haft en bra säng på din semester eller helt enkelt åkt ospecificerat och inte fått till det där med bra säng. När hotellet inte har tillräckligt bra sängar kan en massage göra sig gott på en flygplats. Det finns såklart en anledning till att vi placerat en av våra massagestolar på Arlanda. Där välmåendet kanske gör mest skillnad och du inte har lätt att åka hem och stretcha kan vår massagestol göra precis den skillnad du behöver.

Örebro, Tanum och Arlanda

Strategiska placeringar kanske men ändå lättillgängligt att utnyttja och prova på. Många av våra massagestolar får mer utrymme på större arbetsplatser men för allmänheten syns det inte så mycket. Därför ser vi möjligheten att visa upp en modern massagestol som ger dig en skön avslappning innan du går hem efter jobbet.

Monotona dagar får bra hjälp med av massage och det är kanske inte alls dumt att prova dig fram till att skaffa dig en till jobbet eller hemma. Kontakta oss för att testa och dra även nytta av vår höstkampanj där du får 3 månader hyresfritt samt att vi skickar med en benmassagemaskin utan extra kostnad när ni hyr vår populära massagefåtölj Hoshi Recovery 3D.

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB