020 - 27 27 20
29 september 2023

Hållbarhet och välbefinnande: Varför rekonditionerade massagestolar är det smarta valet för ditt företag

I en tid då hållbarhet och välbefinnande blir allt viktigare erbjuder vi även rekonditionerade massagestolar, en lösning som kombinerar dessa aspekter. I denna artikel förklarar vi varför rekonditionerade massagefåtöljer är ett kostnadseffektivt, miljövänligt och hållbart val för arbetsplatsen.

Välbefinnande på arbetsplatsen

Massagestolar har visat sig förbättra välbefinnandet och minskad stress hos personalen. Detta leder till en bättre arbetsmiljö och ökad produktivitet. En studie publicerad i Clinical Journal of Oncology Nursing visade att användning av massagestolar signifikant minskade upplevd stress, blodtryck och hjärtfrekvens bland sjuksköterskor.

Miljövänliga fördelar

Genom att välja en rekonditionerad massagestol bidrar du till en cirkulär och hållbar ekonomi. Det minskar avfallet och förlänger livscykeln för fullt funktionsdugliga produkter som annars skulle ha gått till återvinning. Detta är ett steg i rätt riktning för att minska er arbetsplats koldioxidavtryck.

Ekonomiska fördelar

En rekonditionerad massagestol erbjuder också en kostnadseffektiv lösning jämfört med att hyra en ny massagestol. Massagefåtöljen genomgår en rigorös kvalitetskontroll och renovering för att säkerställa att de uppfyller samma standard som nya produkter. Om du är intresserad av att spara pengar samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid, läs mer här.

Sammanfattning och nästa steg

Att investera i en rekonditionerad massagestol är inte bara bra för er ekonomi, det är också bra för miljön och personalen på arbetsplatsen. Det är en win-win-win situation som alla arbetsplatser bör överväga som en del av sin strategi för hållbarhet och välbefinnande.

Är ni också intresserade av att förbättra välbefinnandet på din arbetsplats, För mer information, ring oss på 020-272720 eller skicka ett mejl till info@massagestolar.se.

Artikeln är skriven av Daniel Fägersten

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB