020 - 27 27 20
1 mars 2024

Guide: Hitta ditt perfekta massageprogram

Anpassa din massageupplevelse med Santé Zentai 4D: En guide till rätt program för dina behov

I en värld där stressnivåer konstant ökar och vi spenderar allt mer tid sittandes, blir en anpassad massageupplevelse inte bara en lyx utan en nödvändighet. Vi förstår detta och erbjuder en serie avancerade massagestolar, som Santé Zentai 4D, som är utrustade med olika intelligenta massageprogram. Dessa program är skräddarsydda för att möta en rad olika behov, från avslappning och smärtlindring till energiåterhämtning.

AI intelligent massageprogram

Total relax: Perfekt för djup avkoppling efter en lång arbetsdag. Lägg dig ner, tryck på knappen, och låt massagestolen ta dig till en horisontell värld av avslappning. Det är din personliga terapeut som hjälper dig att varva ner och släppa på stressen med en 4D-massage som minimerar trycket på ryggen.

Chinese massage: Efter timmar av statiskt arbete eller tunga lyft, låt denna traditionella kinesiska massage främja din blodcirkulation och lindra blockeringar i muskulaturen. Det är den idealiska partnern för att mjuka upp ansträngda och stela ländryggsmuskler.

Relieve muscle: Om du har tillbringat dagen i konstant rörelse eller långvarigt sittande, kan denna djupverkande massage på nacke, rygg och ländrygg vara det du behöver för att lindra trötthet och underlätta avslappning.

Massageprogram för avkoppling och återhämtning

Full-body stretch: Starta dagen eller återhämta dig efter ett träningspass med detta program. Det sträcker ut kroppen genom att fixera armar, ben och axlar med hjälp av luftmassage, och kombinerar detta med knådning och fingertryckstekniker.

Neck & shoulder care: För kontorsarbetare eller de som utfört fysiskt arbete som involverar nacke och axlar, är detta program en räddare. Det fokuserar på området med knådning- och sträcktekniker, och ger en skön lättnad.

Hips & legs fit: För de som har suttit länge eller behöver återhämta sig från en nedre kroppsträning, erbjuder detta program en djupmassage på sätesmuskler och perineum som avslappnar höftmusklerna och lyfter höften.

Spine traction: Känn lättnaden efter att ha burit tunga föremål eller upplevt ryggsmärta med detta program som ger en massage på ländrygg och midja med knådning och 3D-massage.

Leg & foot relieve: För dem som ständigt är på fötterna, erbjuder detta program en massage för ben och fötter som är både avlastande och avslappnande.

Ytterligare program för en personlig touch

Superior enjoyable: Detta milda program är idealiskt för äldre personer eller de som lider av smärtor i ryggen och erbjuder en lugnande luftmassage över hela kroppen.

President cosy: Avsluta en stressig dag med detta måttliga program som ger en avstressande massage på axlar, nacke, rygg och ländrygg.

Keet fit: Efter fysisk aktivitet eller träning, kan detta skonsamma program hjälpa till med avslappning för kropp och själ.

Office regimen: Detta program är skräddarsytt för kontorsarbetare med stillasittande arbete. Det erbjuder en återhämtande massage för nacke, axlar och ländrygg, som lindrar smärta och återupplivar en trött kropp mitt under arbetsdagen. En idealisk paus som förbättrar både välbefinnande och produktivitet.

Health recharge: Efter en lång och händelserik dag kan detta program användas för att främja blodcirkulationen i hela kroppen. En djup helkroppsmassage som är mild till måttlig i intensitet bidrar till en känsla av förnyelse och vitalitet.

Energy boost: För de stunder när energinivån sjunker, speciellt efter lunch eller under en eftermiddagstapp, kan detta kraftfulla program vara precis vad som behövs för att väcka kroppen till liv och stimulera muskelåterhämtning - idealiskt för de med en aktiv livsstil.

Lunch break: Speciellt utformad för kontorsmiljön, detta skonsamma program är perfekt för att utnyttja lunchrasten maximalt. Det ger en snabb återhämtning som ökar effektiviteten för resten av arbetsdagen.

Back spa: Efter en lång dag framför datorn eller på arbetsplatsen kan detta program erbjuda en djupgående massage som når in i varje muskelfiber och avhjälper värk och spänningar.

Sport recovery: För de med en mindre aktiv vardag eller tillstånd som artros, erbjuder detta program målinriktad lindring och stöd för värkande leder och muskler.

Sweet dream: För de som kämpar med sömnproblem, ger detta program en lugnande massage som förbättrar sömnkvaliteten, och är ett idealiskt sätt att förbereda kroppen för en god natts vila.

Vart och ett av dessa program är utformat med användarens specifika behov i åtanke, vilket gör Santé Zentai 4D massagestolen till en oumbärlig del av din dagliga rutin för hälsa och välbefinnande. Oavsett om du letar efter lindring, avslappning eller energiåterhämtning, har Santé Zentai ett program som kan anpassas efter dina unika behov.

Upptäck hur en anpassad massageupplevelse kan transformera din arbetsdag och främja en hållbar hälsa genom att utforska våra massagestolar, som är lika lämpliga för arbetsplatsen som för hemmet. Läs mer om våra rekonditionerade massagestolar och hur de kan bidra till både hållbarhet och ditt företags välbefinnande.

För att lära dig mer om hur du kan integrera dessa massageprogram i din arbetsdag för ökat välbefinnande och produktivitet, besök vår informativa sida om hyra massagestol för arbetsplatsen.

Oavsett dina behov, låt Santé Zentai guida dig till en mer avkopplande och produktiv arbetsplats, där välbefinnande är i fokus.

Artikeln är skriven av Daniel Fägersten

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB