020 - 27 27 20
1 april 2019

Fåtölj i fokus: Hoshi Recovery 3D

Santé Hoshi Recovery är en av våra mest populära och uthyrda massagefåtöljer. Med sin höga rygg, breda säte och flexibla benmassage passar den perfekt för hela personalen inklusive de som är lite längre.

Hoshi Recovery 3D ger en djupgående och effektiv massage och med den inbyggda 3D-tekniken regleras styrkan i massagen enkelt med ett knapptryck. Det finns dessutom hela 68 luftkuddar inbyggda som masserar fötter, benen, sätesmusklerna, armarna och axlarna.

Massagefåtöljen har 8 st färdiga massageprogram som masserar hela kroppen med en variation av olika massagetekniker. För den som vill fokusera på en viss del av kroppen så går massagefåtöljen även att styras manuellt genom att välja massageteknik och område på kroppen där den ska massera. Välj mellan massagetekniker som Gripmassage, Knådmassage, Tapping, Shiatsu och Rullmassage. Massagefåtöljen har även en specialfunktion som heter Arthrosis Traction som varsamt tänjer underbenet för att lindra artrosbesvär.

Hoshi Recovery 3D har även en funktion som heter Zero Wall. Istället för att ryggdelen fälls neråt som i traditionella massagefåtöljer så åker hela rygg- och sittdelen ner och framåt som en gunga. Det gör att fåtöljen endast kräver ca. 5 cm avstånd till väggen den står emot.

Massagefåtöljen har även Zero Gravity funktion som är färdiginställda ligglägen som ger minst belastning på ryggraden. Tekniken har sitt ursprung hos NASA i studier om hur astronauter vilar i viklöshet.

För den som är lite frusen av sig så finns en infraröd värmeslinga i ryggdynan som aktiveras med en knapptryckning.

En unik funktion i massagefåtöljen är luftrenaren som sitter i huvudhöjd. Luftrenaren avger ett konstant flöde av negativa syrejoner som renar luften och bidrar till återhämtning.

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB