020 - 27 27 20
20 februari 2024

En paus i vardagen - Massagestol Santé Zentai till Arboga

Det var en vanlig vinterdag i Arboga. För ett lokalt företag signalerade denna dag början på en ny satsning på personalens välbefinnande. Initiativet tog fart efter ett möte med några av företagets anställda under ett ishockeyevent med Örebro Hockey. Den kvällen ledde inte bara till sammanhållning utan även till nya idéer.

Motiverade av vårt möte bjöd vi in dem till vårt showroom i Örebro, där vi visar hur man kan ta en paus från vardagens stress. Besöket resulterade i att de beställde en av våra bästa massagestolar, att levereras på ett datum som passade dem.

Två veckor senare var det dags för leverans. Trots kylan och snön lastade vi vår lastbil, förväntansfulla över att få leverera inte bara en massagefåtölj, men en möjlighet till avkoppling.

Företagets byggnad, där den nya stolen skulle placeras, stod redo att bli en plats där de anställda kan hitta lugn under arbetsdagen. Vår ankomst och installationen gick smidigt, och vi kände oss stolta över att kunna bidra med svensk design och komfort.

Efter installationen i det svaga vinterljuset var vår uppgift slutförd. Den lugna platsen var nu berikad med en resurs för hälsa och välmående för lång tid framöver.

Från vårt första möte till användning av stolen, har varje steg i processen varit en del av en resa mot bättre välbefinnande. Vår leverans till Arboga visar hur möten kan inspirera till positiva förändringar. Nu erbjuder massagestolen en välbehövlig paus, precis där den gör mest nytta.

Om du är intresserad av att utforska möjligheterna att hitta den perfekta massagestolen för dina behov, eller överväger att införa en massagestol på din arbetsplats, är du välkommen att kontakta oss. Våra experter är redo att ge dig en personlig konsultation och diskutera flexibla lösningar som passar just dina önskemål och behov. Att investera i massagestolar för arbetsplatsen kan vara en kostnadseffektiv satsning för de anställdas hälsa och välbefinnande, vilket kan leda till ökad produktivitet och arbetsglädje.

Vi är här för att hjälpa dig att hitta den rätta lösningen. Kontakta oss via telefon på 020-272720 eller e-post på info@massagestolar.se.

Artikeln är skriven av Daniel Fägersten

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB