020 - 27 27 20
27 mars 2018

En massagefåtölj kan skapa effektivare medarbetare

Tänk att en massagefåtölj kan göra skillnad i din verksamhet. Att en liten investering kan göra stora resultat visste du säkert men hur? En effektivisering i företaget är ofta en ny maskin för produktion eller utbildning till dina anställda. Funderar du på hur du kan förbättra omsättning eller öka vinsten kanske en omvänd tanke kan göra susen. Man talar om att de företagets anställda är värdet i företaget. Kunskapen sitter i de anställda och där utvecklar man företagets framtid.

Massagefåtölj med nyttig effekt

Det är ju självklart att en liten investering som en massagefåtölj borde ge en bra effekt med tanke på vad det kostar. Ingen kan ju säga hur du arbetar i ditt företag men visst finns det nya möjligheter. Att utveckla personal med att ge dem friskvårdsbidrag kanske inte är det allra smartaste investeringen egentligen.

Effektivare med små medel

Både dina anställda och företaget vinner på en effektivisering om man kan utnyttja det i samförstånd med personalen. Kanske är dina anställda piggare när de går hem från jobbet och har gjort en enorm insats efter en stund i en massagefåtölj. kanske gynnas nya idéer och utvecklingen får ny fart med en ny tanke om välbefinnande och personalvård.

Just nu har vi kanske satt griller i huvudet eftersom vi erbjuder just en massagefåtölj till dina anställda och deras möjligheter till personal- och friskvård.

Friskvård på jobbet

Intresset att skapa ett välmående för dina medarbetare och anställda gör att deras livsstil gynnas och att man skapar återhämtning för bättre effektivitet. Det är ju allmänt känt att man blir effektivare med vila och att man skapar en bättre arbetsmiljö på det sättet. Funderar du på hur du går tillväga eller varför ditt företag skulle behöva massagefåtölj. Slå en signal och berätta för oss vad du behöver så att vi kan analysera ditt behov. Vi ger gärna förslag på vad dina medarbetare kan ha för nytta av olika massagefåtöljer och det kan vara viktigt för oss att veta vilken typ av företag du driver.

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB