020 - 27 27 20
24 oktober 2017

Avslappning när det passar dig

Långa dagar med sittningar på möten eller konferens på jobbet kan gynnas med avslappning under lunchen med massage. Du kanske inte tänk på det innan eller ens testat en massagestol men då kanske det är läge att påverka chefen för nya inköp. Möjligheten till avslappning är ofta något som gynnar kontorsmiljön och flera av våra kunder sitter delar av lunchrasten i våra massagestolar för att ta igen sig. Vi ser en tydlig trend att massagestolar används som avslappning på jobbet.

Avslappning ger ökad energi

Regelbunden avslappning höjer livskvaliteten och ger mer energi. Du kan lära dig att använda din tid på ett bättre sätt. När du får bättre sömn ger det mer energi under dagen. En avspänd kropp är känsligare att känna lugn och en känsla av tillfredsställelse. När du får regelbunden avslappning blir det enklare för dig att slappna av på din arbetsdag. Det blir lättare att koncentrera dig bättre och du tänker kanske inte på det men du presterar bättre. Det finns olika metoder för avslappning och en möjlighet är att använda våra massagestolar.

Avslappning på andra sätt är exempelvis meditation där du kan nå ditt inre med lugnande stimulans i tanken. Det blir enklare vid många tillfällen att hitta lugnet när du använder avslappning med våra produkter.

Meditera bort stressen

Att slappna av och att meditera liknar varandra och det kan fungerar utmärkt att meditera i vår massagestol. Den avslappning du får är som vilken som helst men du kan sitta mjukare och även få massage i ben, axlar, rygg med mera. De mjuka fåtöljerna skapar en skön sittställning för svank, rygg, och säte. Du får även en skön nackmassage beroende på vilka program du väljer såklart. Möjligheterna är många och du väljer hur din avslappning ska se ut. Du kanske bara vill sitta gott i en skön ställning och få en stund i tystnad. Då passar våra massagefåtöljer hur bra som helst.

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB