020 - 27 27 20
20 oktober 2022

7 anledningar till att ha en massagestol på jobbet

En massagestol skapar välbefinnande och trivsel på arbetsplatsen, här listar vi våra topp 7 anledningar att hyra massagestol till jobbet:

  • Tillgänglighet: För medarbetarna så är det en trygghet att veta att det alltid finns tillgänglig massage när det behövs.
  • Praktiskt & tryggt: Att ha en massagestol på jobbet är praktiskt eftersom anställda inte behöver åka iväg till massör eller boka tid för massage och för många är det en trygghet att få massage med kläderna på.
  • Smidigt: Att hyra en massagestol till jobbet är smidigt då vi levererar, installerar och erbjuder fullservice. All service, underhåll, reservdelar och transport ingår i hyran.
  • Ökar trivseln: Med en massagefåtölj på arbetsplatsen så ökar trivseln och välbefinnandet.
  • Personalvård: Det är framförallt en billig och effektiv personalvård, som förebygger stress, motverkar sjukfrånvaro och ökar trivseln.
  • Motverkar sjukfrånvaro: Att erbjuda en möjlighet till återhämtning lindrar stress, värk och stelhet. Vilket leder till minskad sjukfrånvaro på arbetsplatsen.
  • Skattefördelar: Hyran är direkt avdragsgill för er som arbetsgivare och det är en skattefri förmån för era medarbetare.
Nöjda medarbetare hos några av våra kunder:

Läs mer om vårt helhetskoncept med hyra av massagestol till arbetsplatsen

Det finns fler fördelar med att ha en massagestol på jobbet. Med vårt helhetskoncept kan ni hyra massagefåtölj som friskvård till arbetsplatsen. Enkelt, billigt och tryggt med en garanti att alltid ha en fräsch och fullt fungerande massagestol under hyrestiden. Läs mer här!

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB