020 - 27 27 20
Sante Shiri 3D svart massagestol, fotograferad snett från höger, med distinkta quiltade kuddar, lysande knappar och reglage. Stolen är i upprätt position med en robust bas och modern design.Snävt fotograferad bild från vänster av Massagestol Sante Shiri 3D som visar lutningsvinklar på 118° och 135°, med tydliga visuella markeringar i orange för de justerbara positionerna.Sante Shiri 3D massagestol i liggande position, visar dess svarta yta med en orangefärgad linje som markerar dess längd på 137 cm. Orange punkter belyser stolens kontur, indikerande rörelsebanan för massagesrullarna. Bilden är tagen snett från vänster, framhävande av stolens ergonomiska form och funktioner.Närbild av Massagestol Santé Shiri 3D's massagerobot med blå rullar, som demonstrerar dess rörelseomfång på 12CM och vinkel på 78°, hållen i en hand för skala.Närbild av Massagestol Santé Shiri 3D med en detaljerad vy av en upplyst USB-port inbäddad i armstödet.Närbild av Massagestol Santé Shiri 3D:s fjärrkontroll, med tydlig blå display och flera funktionsknappar, placerad på sidan i armstödet.Detaljbild av negativ jon-produktion i massagestol Santé Shiri 3D - en kombination av högteknologi och välbefinnande.Detaljvy av LED-belysning och högkvalitativt material på massagestol Santé Shiri 3D.Närbild av intuitivt kontrollsystem på massagestol Santé Shiri 3D med glänsande knappar.Närbild av de sofistikerade högtalarna på massagestol Santé Shiri 3D, med en modern design och glänsande finish.Massagestol Santé Shiri 3D i upprätt läge, som visar stolens övre och nedre sida med dess snygga kurvade design.Svart Massagestol Santé Shiri 3D i ett delvis liggande läge med LED-ljusdetaljer och synliga fotstöd.Massagestol Santé Shiri 3D i sidovinkel med LED-belysning, kompakt form utan utfällda arm- eller fotstöd.Massagestol Santé Shiri 3D i liggande läge med modern design och LED-ljusdetaljer för optimal avkoppling.Massagestol Santé Shiri 3D i sidovinkel med LED-belysning, utfällt fotstöd.Närbild av den eleganta och moderna designen av massagestol Santé Shiri 3D med en kombination av svart och vit färg.
 • Sante Shiri 3D svart massagestol, fotograferad snett från höger, med distinkta quiltade kuddar, lysande knappar och reglage. Stolen är i upprätt position med en robust bas och modern design.
 • Snävt fotograferad bild från vänster av Massagestol Sante Shiri 3D som visar lutningsvinklar på 118° och 135°, med tydliga visuella markeringar i orange för de justerbara positionerna.
 • Sante Shiri 3D massagestol i liggande position, visar dess svarta yta med en orangefärgad linje som markerar dess längd på 137 cm. Orange punkter belyser stolens kontur, indikerande rörelsebanan för massagesrullarna. Bilden är tagen snett från vänster, framhävande av stolens ergonomiska form och funktioner.
 • Närbild av Massagestol Santé Shiri 3D's massagerobot med blå rullar, som demonstrerar dess rörelseomfång på 12CM och vinkel på 78°, hållen i en hand för skala.
 • Närbild av Massagestol Santé Shiri 3D med en detaljerad vy av en upplyst USB-port inbäddad i armstödet.
 • Närbild av Massagestol Santé Shiri 3D:s fjärrkontroll, med tydlig blå display och flera funktionsknappar, placerad på sidan i armstödet.
 • Detaljbild av negativ jon-produktion i massagestol Santé Shiri 3D - en kombination av högteknologi och välbefinnande.
 • Detaljvy av LED-belysning och högkvalitativt material på massagestol Santé Shiri 3D.
 • Närbild av intuitivt kontrollsystem på massagestol Santé Shiri 3D med glänsande knappar.
 • Närbild av de sofistikerade högtalarna på massagestol Santé Shiri 3D, med en modern design och glänsande finish.
 • Massagestol Santé Shiri 3D i upprätt läge, som visar stolens övre och nedre sida med dess snygga kurvade design.
 • Svart Massagestol Santé Shiri 3D i ett delvis liggande läge med LED-ljusdetaljer och synliga fotstöd.
 • Massagestol Santé Shiri 3D i sidovinkel med LED-belysning, kompakt form utan utfällda arm- eller fotstöd.
 • Massagestol Santé Shiri 3D i liggande läge med modern design och LED-ljusdetaljer för optimal avkoppling.
 • Massagestol Santé Shiri 3D i sidovinkel med LED-belysning, utfällt fotstöd.
 • Närbild av den eleganta och moderna designen av massagestol Santé Shiri 3D med en kombination av svart och vit färg.
Upp till 3 månader hyresfritt!

Massagestol Santé Shiri 3D

En härlig massagefåtölj med många innovativa funktioner

Pris

49 900 kr (Inkl. moms)

9 i lager

Hyr med fullservice till fast pris:

36 månader:
1590
 kr/mån
24 månader:
2190
 kr/mån
Hyror är angivna exkl. moms. 
Läs mer om hyra
Ansök direkt
Läs mer om vårkampanj
Beskrivning
Teknisk data
Produktinfo
Video

Santé Shiri 3D massagestol - en oöverträffad upplevelse

Santé Shiri 3D massagestol  en fullständig upplevelse för avkoppling och återhämtning. Med sin avancerade teknologi och mångsidiga funktioner är denna massagestol designad för att ge dig en personlig och djupgående massage som du aldrig upplevt tidigare.

Unika funktioner

Extra lång "SL"-formad massagebana

En extra lång massagebana på hela 137 cm följer ryggradens naturliga S-kurva samt går i L-formad bana ända ner under sätet och lårmusklerna. Det ger en helkroppsmassage från nacke till fotsulor och hjälper till att bibehålla ryggradens och kroppens naturliga form.

Rygg- och midjetwist

Luftkuddar maserar på ryggen för att simulera en vridrörelse i midjan. Detta justerar ryggraden och lindrar effektivt muskelspänningar i massagestolen.

Massagestol med intelligent 3D-massage

Med den intelligenta 3D-funktionen kan denna massagestol reglera styrka och intensitet samt att du kan även enkelt själv styra från armstödet eller kontrollen.  De mekaniska massagehänderna efterliknar professionella massagetekniker och ger massage så nära en mänsklig hand man kan komma.

Automatisk benlängdinställning 

Vid start fälls du ner och benlängden ställs in helt automatiskt med elektronisk avkänning.  

Ländrygg- och midjetwist 

Luftkuddar masserar på ländryggen för att simulera en vridrörelse i midjan. Detta justerar ryggraden och lindrar effektivt muskelspänningar i massagestolen. 

Kroppsskanning

Massagefåtöljen har en specialdesignad kroppsskanning med tre olika nivåer, så att massagefåtöljen ställer in sig automatiskt efter kroppslängden.

5 hastigheter

Anpassa hastighet och intensitet på massagen efter dina behov. Välj mellan 5 olika hastigheter för en skräddarsydd massageupplevelse i massagestolen.

Luftkuddemassage i tre nivåer

Med totalt 60 luftkuddar och tre olika intensitetsnivåer får du en fullständig och avslappnande massage från axlar till fötter i denna massagefåtölj.

Zero gravity

Med Zero Gravity-funktionen sänks du automatiskt ner i en naturlig position , vilket gör att trycket fördelas jämnt över hela kroppen för en djupare avslappning i massagefåtöljen.

Tre minneslägen

Skapa ditt eget massageprogram anpassat efter din kroppsform och dina behov. Nästa gång du använder massagefåtöljen, tryck helt enkelt på minnesknappen för att njuta av din personliga massage.

Åtta automatiska massageprogram

 • Snabbmassage: Snabbprogram för att uppleva alla massageeffekter.
 • Komfortmassage: Mild, behaglig och avkopplande massage.
 • Avslappningsmassage: Mjuk, behaglig och djupverkande massage för snabb avslappning.
 • Stretchmassage: Luftkuddemassage använder vid ländryggen för en vridande och sträckande massage i sidled.
 • Helkroppsmassage: Heltäckande massageprogram. Djupmassage för att återställa kroppens energi.
 • Nack- och axelmassage: Fokuserad massage på nacke och axlar för att lindra muskelvärk och avlasta trötta muskler.
 • Rygg- och ländryggsmassage: Massage för rygg och ländrygg för att lindra värk i dessa områden.
 • Kraftfull Massage: Fokuserar på armar, ben och fötter för helkroppsavslappning.

Slutsats

Santé Shiri 3D är en investering i hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen eller hemma. Med denna massagestols mångsidiga funktioner och högkvalitativa design är det den ultimata lösningen för alla massagebehov i en massagefåtölj.

Se även Santé Hoshi 3D och Santé Zentai 4D

Besök även vår sida massageprodukter.se där du hittar andra massageprodukter som massagekuddar, massagedynor massagepistol mm. att komplettera med.

Ytterligare information

Massagetyp

2D-massage, 3D-massage, L-Shape, S-Curve

Klädsel

Konstläder

Mått upprätt (LxBxH)

148 x 85 x 118

Mått nedfälld (LxBxH)

189 x 85 x 100

Minsta avstånd från vägg

5 cm

Vikt

141 kg

Vikt i emballage

151 kg.

Strömförsörjning

220-240 V ~ 50/60 Hz

Max viktkapacitet

120 kg.

Certifikat

CE

Massagestol Santé Shiri 3D

Upptäck de fantastiska fördelarna med Shiri - den ultimata massagestolen för ditt välbefinnande. Få en försmak av avkoppling och stresslindring i vår spännande video, som visar en stängd fotlåda. Observera att vi endast levererar mer hygieniska öppna fotlådor för din komfort och hälsa.

Hyr massagestol till arbetsplatsen

Fri leverans, installation, support och fullservice ingår under hyrestiden.

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB