020 - 27 27 20
Massagestol Santé Zentai 4D med en graciös lutning, glänsande svart läderfinish, ergonomiskt designade kuddar och en vit digital kontrollpanel på stolens övre högra sidaNärbild av en modern fingersensor inbäddad i armstödet av en svartläder Massagestol Santé Zentai 4D.Santé Zentai 4D massagestol: optimal för företagshälsa och medarbetarvårdNärbild av benmassage-delen på Massagestol Santé Zentai 4D i elegant svart konstläder med subtila silverdetaljer vid basen.Affärsman finner vilsam paus i Santé Zentai 4D massagestol, perfekt för företagsmiljönEn närbild av den eleganta och funktionella kontrollpanelen för Massagestol Santé Zentai 4D. Panelen är en silverfärgad pekskärm på en flexibel arm, positionerad intill stolens lyxiga armstöd.Översiktlig digital display för Massagestol Santé Zentai 4D. Displayen visar inställningar för skuldra, fotområde, massagehastighet, tid, massagepunkter på en liggande figur samt olika ikoner för massagefunktioner som värme, rullning och intensitet.
 • Massagestol Santé Zentai 4D med en graciös lutning, glänsande svart läderfinish, ergonomiskt designade kuddar och en vit digital kontrollpanel på stolens övre högra sida
 • Närbild av en modern fingersensor inbäddad i armstödet av en svartläder Massagestol Santé Zentai 4D.
 • Santé Zentai 4D massagestol: optimal för företagshälsa och medarbetarvård
 • Närbild av benmassage-delen på Massagestol Santé Zentai 4D i elegant svart konstläder med subtila silverdetaljer vid basen.
 • Affärsman finner vilsam paus i Santé Zentai 4D massagestol, perfekt för företagsmiljön
 • En närbild av den eleganta och funktionella kontrollpanelen för Massagestol Santé Zentai 4D. Panelen är en silverfärgad pekskärm på en flexibel arm, positionerad intill stolens lyxiga armstöd.
 • Översiktlig digital display för Massagestol Santé Zentai 4D. Displayen visar inställningar för skuldra, fotområde, massagehastighet, tid, massagepunkter på en liggande figur samt olika ikoner för massagefunktioner som värme, rullning och intensitet.

Massagestol Santé Zentai 4D

Helt ny sensorstyrd massagestol med 4D-massage och lång massagebana för optimal komfort

Pris

74 900 kr (Inkl. moms)

Hyr med fullservice till fast pris:

36 månader:
1990
 kr/mån
24 månader:
2590
 kr/mån
Hyror är angivna exkl. moms. 
Läs mer om hyra
Ansök direkt
Beskrivning
Teknisk data
Produktinfo

Massagestol Santé Zentai 4D

Nya Santé Zentai 4D är en unik massagestol framtagen utifrån dagens behov av helkroppsmassage och höga krav på återhämtning, på arbetsplatsen såväl som hemma. Zentai är japanska för hela kroppen (zen = hel + tai = kropp) som är väldigt beskrivande för just denna helt fantastiska massagestol.

Santé Zentai 4D har marknadens mest sofistikerade system för styrning av massagen och som anpassar sig unikt efter varje användare. Systemet är patenterat och syftar till att ge full avlastning för rygg och ryggrad. Dubbla styrskenor kopplar ihop  överkropp och underkropp och massageområdet utökas och täcker från nacken ända ner till sätet och baksidan av låren.

Längre massageskena och bättre liggvinkel

Sätt dig bekvämt tillrätta och låt massagefåtöljen långsamt sänka ner dig i rätt position. En enkel knapptryckning sköter allt åt dig och du väljer direkt styrkenivå på massagen innan programmet startar. Självklart kan du själv ändra position under programmets gång men massagefåtöljen är gjord för att ta hand om hela dig så kan koppla av och bara njuta av en oöverträffad massage.

Speciellt för långa personer, har denna modell anpassats för att erbjuda en optimal upplevelse, med en längre massageskena och anpassad liggvinkel som säkerställer att även de längsta användarna kan njuta av en fullständig och bekväm massage. För mer information om hur denna stol möter behoven hos längre personer, besök vårt blogginlägg om optimala massagestolar för längre personer.

Öppen ben- och fotmassage

Santé Zentai 4D har en benmassage med "open-toe" dvs. fotmassagen är öppen för att passa alla fotstorlekar. Det är dessutom en viktig hygienfaktor då det är lätt att hålla rent. Viktigt på arbetsplatser med många användare.

Massagestol Santé Zentai 4D skannar av din hälsa

En unik sensor kan läsa av din hälsostatus och mäter din puls, syreupptagningsförmåga och blodcirkulation och kan på sätt automatiskt anpassa massagen efter dina behov. Placera ditt finger i sensorn så sköter massagestolen resten.

Ryggvärme eller värmeväst

Ryggdynan är nyutvecklad med värmeslingor av grafen som sprider värmen jämt och behagligt. En nyhet är att ryggdynan kan förvandlas till en  även användas på framsidan av kroppen och fungera som värmeväst.

Styr massagestol Santé Zentai 4D med rösten

I massagestol Santé Zentai 4D behöver du inte nödvändigtvis trycka på knappar på kontrollen för att styra massagen. Aktivera den unika röststyrningsfunktionen och ge kommando vilken massage du vill ha så sköter massagefåtöljen resten. Enkelt och bekvämt så du bara kan koppla av och njuta.

Zero Gravity

De förinställda positionerna till Zero Gravity position är numera standard i alla  massagefåtöljer .Med Zero Gravity sänks ryggdelen ner samtidigt som benen och bålen till 145 graders vinkel. Lår och underben hamnar i samma nivå som hjärtat och man får en naturlig sitt- och liggställning för maximal avlastning av rygg och ryggrad då trycket fördelas jämt över hela kroppen.

"Zero Space" sparar plats

Du kan ställa din massagestol ca 10 cm från bakomliggande vägg eftersom hela massagefåtöljen glider framåt vid nedsäkning. Det gör att du kan placera massagefåtöljen naturligt i rummet.

Luftkuddemassage för armar och ben

Totalt 40 st. luftkuddar masserar armar och ben samtidigt som behagliga rullar masserar fotsulorna.

Användarvänlig kontroll med smartphone

Touchkontrollen sitter fast på höger sida och är mycket användarvänlig och enkel att hantera. du kan även ladda ner en APP som speglar kontrollen helt. Koppla ihop massagefåtöljen med din smartphone och styr din massagestol.

APP-Kontroll massagestol Zentai

Program och funktioner i massagestol Santé Zentai 4D

 • 20 AUTO- program
 • 12 olika massagetekniker
 • Intelligent 4D-massage
 • Dubbla styrskenor för utökat massageområde
 • Sensor för hälsokontroll och anpassad massage
 • Zero Gravity
 • Automatisk kroppsskanning
 • Elektronisk längdinställning
 • Luftkuddemassage för armar
 • Luftkuddemassage för vader
 • Knådmassage för vader
 • Rullmassage för fotsulor
 • Open-toe för alla fötter och bättre hygien
 • USB-kontakt för laddning av smartphone
 • Trådlös laddning av smartphone
 • Inbyggda högtalare med Bluetooth
 • Värmedyna och värmeväst
 • Snabbknappar i sidan
 • Användarvänlig touchkontroll
 • APP-styrning med Bluetooth

Se även Santé Shiri 3D och Santé Yasumi

Besök även vår sida massageprodukter.se där du hittar andra massageprodukter som massagekuddar, massagedynor massagepistol mm. att komplettera med.

Ytterligare information

Massagetyp

2D-massage, 3D-massage, L-Shape, S-Curve, 4D-massage

Färg

Svart

Klädsel

Konstläder

Mått upprätt (LxBxH)

148 x 85 x 118

Mått nedfälld (LxBxH)

189 x 85 x 100

Vikt

141 kg

Timer / Drifttid

20 min

Strömförsörjning

220-240 V ~ 50/60 Hz

Max viktkapacitet

120 kg.

Certifikat

CE

Hyr massagestol till arbetsplatsen

Fri leverans, installation, support och fullservice ingår under hyrestiden.

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB