020 - 27 27 20
28 februari 2024

Massagestolen Santé Zentai 4D når Sandviken

Det är en vanlig dag i Sandviken, men för ett kontor i staden är det starten på en ny era av välbefinnande. Vi på Santé Sweden AB har just levererat en av våra toppmoderna Santé Zentai 4D till ett företag som värdesätter sina anställdas hälsa och komfort.

Ibland är det de små förändringarna som gör stor skillnad. Det blev tydligt när vi levererade vår massagestol Santé Zentai 4D till ett företag i Sandviken som sätter sina medarbetares välbefinnande i första rummet.

När massagestolen kom på plats, skapades en ny mötespunkt för avslappning. Santé Zentai 4D är en modern stol designad för att ge djup avkoppling och förebyggande friskvård, något som alla kan uppskatta.

Person ligger avslappnad i en Santé Zentai 4D massagestol i Sandviken, med belysta sidopaneler och en interaktiv kontrollpanel.

Installationen var snabb och enkel, och snart hade vi även delat med oss av tips och tricks för hur man får ut mest av stolens funktioner. Det handlar om att hitta rätt program för varje individ, en personlig touch som vi vet är viktig.

Företaget i Sandviken, precis som många andra vi samarbetar med, ser värdet i att erbjuda sina anställda möjligheter till återhämtning under arbetsdagen. Det är en investering i personalens hälsa som ger många fördelar, från minskad stress till förbättrad produktivitet.

Att välja rätt massagestol kan vara en utmaning, speciellt för de som är längre. Vi har tänkt på det och därför erbjuder vi modeller som passar olika kroppstyper, som vår Santé Zentai 4D, som är anpassad för en variation av storlekar.

Vi lämnade Sandviken med en god känsla. Att se hur en massagestol kan bli en del av någons dagliga rutin och bidra till bättre hälsa är alltid lika givande. Och för dem som funderar över alternativen, visar vår sida om att hyra en massagestol alla möjligheter som finns.

Vår resa fortsätter och vi ser fram emot nästa tillfälle att bidra till en arbetsplats där välbefinnande står i centrum.

Kontakta oss för en personlig konsultation

Är du nyfiken på att upptäcka den perfekta massagestolen som möter just dina behov? Eller funderar du på att införa en massagestol på din arbetsplats för att öka välbefinnandet? Vi på [Företagsnamn] uppmuntrar dig att ta steget och kontakta oss. Våra experter står redo att erbjuda dig en skräddarsydd konsultation, där vi utforskar flexibla lösningar anpassade efter dina önskemål och krav.

För ytterligare information om hur du kan berika din arbetsplats med en massagestol, besök gärna vår sida: Hyr Massagestol på Jobbet.

Vi är här för att guida dig genom vårt omfattande utbud och hjälpa dig att hitta den massagestol som bäst svarar mot dina behov och önskemål. Du kan nå oss via telefon på 020-272720 eller e-post info@massagestolar.se.

Att välja att placera massagestolar på arbetsplatsen är inte bara en kostnadseffektiv investering för de anställdas hälsa och välbefinnande; det är också ett sätt att främja ökad produktivitet och stärka arbetsglädjen.

Artikeln är skriven av Daniel Fägersten

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB