Kontakta oss

Panasonic massagefåtöljer – mer än 40 års erfarenhet

 

Japanska massagestolar med patenterad och banbrytande teknik

Panasonic har sedan slutet av 1960-talet utvecklat och tillverkat massagefåtöljer och massagestolar för den japanska och övriga asiatiska marknader. Genom förvärvet av Sanyo Electrc Co, Ltd. år 2009 blev Panasonic/Sanyo världens ledande tillverkare av massagefåtöljer med enastående kvalité och driftsäkerhet. Unika funktioner, genomtänkt design och vetenskapligt underbyggd massage kännetecknar en massagestol från Panasonic. Massagen skiljer sig avsevärt jämfört med massage i konventionella massagestolar. Sanyo och Panasonics massagefåtöljer är utan konkurrens marknadens mest avancerade och mest sofistikerade. Design är också tongivande i utvecklingen av massagestolar som gör att de passar in i alla miljöer. Massagefåtöljerna marknadsförs över hela världen och är de enda ”riktiga” massagefåtöljer och som är i original från Japan.

 

2001 introducerade Sanyo massagefåtöljen DR2010 Sensor -den fösta massagefåtöljen i världen med sensorstyrning och diagnosprogram och som kunde känna av stela muskler och spänningar. Massagestolen ger en personlig diagnos och anpassar massagen till användaren – vid varje massagebehandling. Den patenterade tekniken har vidareutvecklats under 2000-talet och har nu resulterat ett helt modellprogam av massagestolar, massagefåtöljer och avslappningsfåtöljer för både hemmet och arbetsplatsen. Läs mer om alla modeller här!

Patenterad sensorteknik känner av stress, stela muskler. Efter personlig diagnos anpassas massagen individuellt

 

2011 lanserades Panasonic EP-M70 Hot Stone. Den första massagestol med keramiska värmeslingor inbyggda i ”massagefingrarna”. Värmen överförs under massagen till ryggen och mjukar upp muskulaturen och bidrar till att snabbare lätta på spänningar och stelhet. Självklart finns även Junetsumassagen även i denna massagestol.

Välkommen och upplev skillnaden i en ”riktig” massagestol från Panasonic –
– förmodligen världens bästa.