Vi söker en medarbetare med ansvar för leveranser, teknisk service och kundservice.

Beskrivning av tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att arbeta med leveraner, installationer av massagefåtöljer och utbildningar hos kund samt ansvara för teknisk service och underhåll. Även demonstration av massagefåtöljer i våra showroom och rådgivning till våra kunder kan förekomma.

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Leveranser med installation och utbildning hos kund.
  • Teknisk service och reparationer av produkter.
  • Kundmottagning och demonstration av våra produkter.

Din profil

Vi söker nu dig som är driftig, serviceinriktad, energifull, och med ett naturligt intresse för dessa arbetsuppgifter. Du förstår värdet av att ge god service, din starka initiativförmåga, och engagemang bidrar för att uppnå våra gemensamma mål. Du har en god teknisk förståelse för att kunna utföra serviceinsatser på produkterna.

Din personlighet, att du är driftig, initiativrik, engagerad och kommunikativ är dina viktigaste egenskaper. Vidare är du en flexibel, lösningsfokuserad person som är villig att lära och utvecklas i jobbet. Du inser vikten av att arbeta proaktivt och att skapa goda och långsiktiga relationer. Då arbetet kan vara fysiskt krävande vid bl.a. leveranser är det också viktigt att du är frisk och har en god fysik.

Krav för jobbet

  • Körkort B
  • Kunna köra transportbilar och hantera lyftutrustning
  • Kunna utföra teknisk service och ha en god teknisk förståelse
  • Allmänna kunskaper inom IT, hantera CRM-system, MS Office mm.
  • Tala och skriva svenska och engelska obehindrat.
  • God fysik

Har du kunskaper och erfarenheter från liknande arbete är det meriterande.

Vi erbjuder en intressant utmaning, där du arbetar i ett av branschens mest innovativa företag. Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro, där vi även har ett av våra tre showrooms i Sverige. Du kommer även arbeta i lager och verkstad med service, underhåll och förberedelser av leveranser.

Resor är en del av din vardag och Mellansverige och Mälardalen kommer att vara ditt huvudområde där många av våra kunder finns. Dock kan resor i andra delar av Sverige blir aktuellt. Du bör vara bekväm med att övernattningar kan förekomma. För rätt person finns möjlighet till anställning efter provperiod och därefter goda utvecklingsmöjligheter.

Sista ansökningsdag med personligt brev och CV är 2020-11-15. Vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare, då intervjuer sker löpande.