Intresserad av denna produkt? Klicka här...

Tillbaka till produkter

 HÖSTKAMPANJ! 3 månader hyresfritt och en benmassagemaskin på köpet.
Läs mer här…

Massagestol Santé Hoshi Recovery 3D

Djupgående och effektiv massage för hela kroppen med en effektiv 3D-massage och styrning av massagen med din smartphone via bluetooth. Med 3D-teknik regleras styrkan i massagen enkelt med ett knapptryck. Hela 68 luftkuddar masserar fötter, benen, sätesmusklerna, armar och axlar.

Manuell styrning av din massagestol

Skräddarsy din massage genom att kunna välja område eller en specifik punkt där massagen ska fokuseras. Det finns sex stycken olika massagetekniker att välja mellan: Gripmassage nacke/axlar, knådmassage, tapping, shiatsu, knådmassage & tapping samt 3D.

Värmefunktion

Massagefåtöljen har en värmeslinga med infraröd värme i ryggdynan med kolfiber som källa. Våglängden på den infraröda värmen överensstämmer med våglängden för kroppen. Energin absorberas och aktiverar cellerna och stimulerar ämnesomsättningen. Särskilt skönt under kallare perioder.

Zero Gravity

Santé Hoshi Recovery 3D är utrustad med Zero Gravity som låter dig njuta av den unika känslan av ”viktlöshet” under massagen. Massagefåtöljen sänker automatiskt ner dig ett förinställt läge vilket innebär att dina knän förhöjs ovanför hjärtat i samma som minimerar belastningen på ryggraden. Trycket på kotor och diskarna minskar, blodcirkulationen aktiveras och spänningar frigörs. Zero Gravity-tekniken har sitt ursprung i NASA:s forskningsstudier hur astronauter vilar i viktlöst tillstånd och är idag en etablerad funktion i alla moderna massagefåtöljer.

Zero Wall

Ny teknik gör att  Santé Hoshi 3D behöver mindre utrymme då bara 5 cm behövs i avstånd till väggen bakom och 22 cm i avstånd till väggen framför.

Ren luft under massagen

Hoshi Recovery 3D har en unik funktion där den kan avge ett konstant flöde av negativa syrejoner bredvid nackstödet. De negativa syrejonerna renar luften närmast dig och bidrar till återhämtningen och spelar en viktig roll att förbättra immunförsvaret. De negativa syrejonerna kan minska partikelföroreningar och optimera luften i rummet med en koncentration av upp till 240.000/cm3, liknande en skog eller ett vattenfall.

Massagestol och tekniker

 • Knådmassage
  Masserar på djupet, stimulerar dina huvudsakliga kroppspunkter
 • Tapping
  Massagerullarna kommer att lätt knacka på ryggen i en upp/ner-riktning som aktiverar blodcirkulationen.
 • Knådmassage + Tapping
  En kombinationsmassage av Tapping och Knådmassage
 • Shiatsu
  Betyder fingertryck på japanska och eliminerar effektivt muskelspänningar
 • Gripmassage
  ”Massagefingrarna” greppar och knådar axlarna effektivt
 • Rullmassage
  Rullar längs hela ryggraden, sträcker ut muskulaturen och återhämtar och  diskarna.

Ring 020-27 27 20 eller maila till: info@santesweden.se för mer information samt prisuppgift.
Eller fyll gärna i formuläret här nedan så kontaktar vi dig.

Ja tack, jag är intresserad. Kontakta mig!