Intresserad av denna produkt? Klicka här...

Tillbaka till produkter

Massagefåtölj Inada Care W1

Care W1 från japanska Inada är en massagefåtölj som lämpar sig speciellt för rörelsehindrade då den är smidig att ta sig i och ur. Massagefåtöljen har uppfällbara armstöd samt benstödet som i startläget är helt ihopfällt vilket gör massagefåtöljen lättillgänglig.

Inada Care W1 ger en professionell behandling och har luftkuddemassage både i säte och ben. Du har möjlighet att ställa in både automatiska och manuella program för en mer individuell massage.

Massagestol Inada Multistar för rörelsehindrade och rullstolsburnaUppfällbara armstöd

Inada Care W1 har uppfällbara armstöd på båda sidor. Med armstöden i upprest position underlättar det för rörelsehindrade och rullstolsburna att sätta sig i fåtöljen.

Benstöd

Benstödet med luftkuddemassage är så konstruerat att du enkelt kan ställa in både hårdhet på själva trycket och hur högt upp på benen luftkuddarna ska trycka.

Åtta automatiska massageprogram:

 1. Helkroppsmassage (FULLBODY RELIEF)
  Generellt ryggprogram, jämt fördelad över hela ryggen från nacke till länd. Lindrar spänningar, dämpar olust och ger energi.
 2. Stelhet i nacke och skuldror (STIFF SHOULDERS)
  Massageprogrammet bearbetar hela ryggen men med mer fokus på nacke och skuldror. Lindrar och lösgör spänningar, ofta orsakat av stillasittande arbete.
 3. Ländryggsmassage (LOWER BACK TENSION)
  Massageprogrammet bearbetar hela ryggen men med mer fokus på ländryggen. Lindrar smärta och spänning i ländryggen, ofta orsakad av svaga magmuskler, fysisk ansträngning eller långt stillastående.
 4. Kort nackprogram (NECK FOKUS)
  Mjukar upp, lindrar och lösgör spänningar i nacken.
 5. Akupressur (SHIATSU)
  Lugn akupressurmassage som är jämt fördelad över hela ryggen från nacke till länd, med färre knådningsrörelser. Programmet upplevs ofta som det mildaste programmet. Hjälper återhämtningen av trötta/utmattade och spända muskler.
 6. Morgon (MORNING)
  Morgonmassage som stimulerar blodcirkulationen och skapar energi
 7. Kväll (NIGHT TIME)
  Avstressande program som gör det lättare att somna
 8. Sätesmassage (SEAT)
  Kombinerad massage genom inbyggda luftkuddar och vibratorer som stimulerar och relaxar Gluteus-musklerna (sätesmusklerna, största muskelgruppen i kroppen). Stimulerar även Piriformis (päronmuskeln) och behandlingspunkterna på nedre delen av ryggraden.

Ring 020-27 27 20 eller maila till: info@santesweden.se för mer information samt prisuppgift.
Eller fyll gärna i formuläret här nedan så kontaktar vi dig.

Ja tack, jag är intresserad. Kontakta mig!