020 - 27 27 20
14 mars 2018

Massagestolar ger maximal avslappning till personalen

Erbjud massagestolar till personalen och utnyttja friskvårdsbidrag för ökad energi och bättre hälsa. Personalvård i sig är en viktig del för dig som företagare när du ser vilken skillnad det ger dina anställda att ha en bättre återhämtning och gör ett bättre jobb. Det är bevisat att man når bättre resultat när man får riktigt bra återhämtning och vi menar på att våra massagestolar gör skillnad.

Massagestolar till personalen

Det kanske inte är förrän du provat som du ser den egentliga skillnaden. Effekten av en massagestol påverkar resultat du inte förväntat dig och det är genuina resultat med ökad effektivitet, produktion, fokus och kvalitet i företagets produkter. Även om du erbjuder en produkt eller tjänst kommer dina anställda bli mer nöjda med extra omsorg. Det är vår egentliga uppfattning från tidigare kundrelationer och det gynnar vilket företag som helst på alla plan.

Återhämtning ger bättre resultat

När du erbjuder återhämtning till dina anställda ger det oftast en mycket positiv effekt. Du kan planerar och göra scheman till personalen för att använda massagestolar och kanske dela upp det så det blir rättvist. Normalt användande och tid i en massagestol ligger kring 30 minuter men det finns olika program som gör olika massage. Har du anställda som har monotona arbetsuppgifter finns specifika program för nacke, axlar, svank med mera.

De massagestolar vi erbjuder har alla olika funktion och är anpassade att passa så många behov som möjligt. Har du många anställda med olika behov är det såklart bättre att ha flera massagestolar med olika funktioner. I regel är lugn och ro en återhämtning i sig men att få massage och någon typ av beröring mellan arbetspassen enormt viktigt.

Friskvårdsbidrag till företagets fördel

Din kostnad för investeringen i massagestolar kan dras av för företaget. Det blir en investering i anställdas bättre arbetsmiljö och det spar även sjukskrivningsdagar. Möjligheten med friskvårdsbidrag i en samlad investering är kanske på bästa sätt utnyttjat med våra massagestolar på din arbetsplats.

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB