020 - 27 27 20
6 september 2017

Massagestol med ljudterapi

Nu erbjuder vi en massagestol med ljudterapi som ger flera olika möjligheter för din massage med avslappning. Det kanske är just ljudet eller sorlet på kontoret du vill komma ifrån när du smyger undan efter lunchen.

Alla behöver vi en stunds lugn och ro och då är en massagestol med ljudterapi optimalt. Ljudterapi används i flera olika sammanhang och kan vara en behandling vid exempelvis tinnitus. När du fokuserar på annat hjälper dig ljudterapin att slappna och du tänker på annat för en stund.

Ljudterapi i din massagestol

Njut av din favoritmassage i ett ”viktlöst tillstånd” i denna unika massagestol. Med ljudterapin från Braintronics får du maximal avslappning och snabb återhämtning. Tre förinställda program masserar dig effektivt och behagligt och en värmeslinga i ryggdynan hjälper till att mjuka upp musklerna. Den följsamma massageroboten arbetar från nacken ända ner till sätesmuskulaturen.

Kraftiga luftkuddar masserar armar såväl som utsidan på axlarna och du får samtidigt en behaglig fot- och benmassage. Unik massagefåtölj med ljudterapi och Zero Gravity ger dig en upplevelse av frihet och lätthet där du kan försvinna i en stunds vila och återhämtning.

Återhämtning i din massagestol

Tanken om att du slappnar av efter lunchen kanske är skrämmande och du är orolig att inte vakna igen. Förr tog man sig en tupplur och gjorde en återhämtning mitt på dagen för att orka arbeta vidare effektivt. En massagestol idag är melodin för att återhämta sig inför eftermiddagen och det är enormt enkelt med våra system. Med valfritt massageprogram lägger du dig, gärna i ett mörkt rum, eller tar på dig ögonbindel för att öka din vila. Startar programmet och njuter med stunden.

Stimulerar dina hjärnvågor

BMS-tekniken synkroniserar dina hjärnvågor med hjälp av ljudstimulering. I kombination med specialutvecklade massageprogram kan du snabbt och enkelt koppla av. Studier har visat att effektiviteten av avkoppling med massage i kombination med hjärnstimulering var upp till 80% bättre. Under 20 minuter får du en välbalanserad massage i kombination med BMS-ljudterapi som bidrar till en djup avslappning jämförbart med upp till 4 timmars sömn.

Fördelar med massage och Braintronics®-systemet

  • Muskelavslappning
  • Snabb avkoppling och återhämtning
  • Förbättrad blodcirkulation
  • Ökad koncentration
  • Förebygger stressrelaterade sjukdomar
  • Ökad minnesprestanda
Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB