020 - 27 27 20
13 november 2017

Massagestol med kortbetalning

Ta en tur på ditt shoppingcenter och och få massage i en massagefåtölj under tiden. Eller innan du går på flygplanet på Arlanda. Nu är det möjligt att betala din massage med betalkort som VISA eller MasterCard. Tänk att du kan åka till ditt lokala köpcenter för en avslappning efter jobbet och njuta en stund innan du åker hem för dagliga sysslor. Eller att du får en härlig avslappnande massage innan du far iväg på din drömresa.

Betala massagebehandling i massagestol med betalkort

Att kunna erbjuda massagebehandling i massagefåtölj med kortbetalning som dina kunder enkelt kan använda före, efter eller under besöket i din verksamhet är lite unikt. Det är lika enkelt som att betala parkering för bilen fast mycket nyttigare för din mentala hälsa och din kropp. Avslappningen finns i många olika inställningar och det är såklart lite vana för att kunna välja rätt massage vid rätt tillfälle.

Nu kan du köpa behandling i en massagestol med VISA eller MasterCard på flera ställen i Sverige. På Marieberg Galleria i Örebro, på Tanum Shopping köpcenter i Bohuslän samt på Arlanda Flygplats, terminal 5 i avgångshallen

Enkelt att betala i farten

En massagefåtölj kan ge dig avslappning på några minuter och det är fantastiskt skönt. Tänk dig att få massage mitt i handlandet eller resandet eller som vi skriver efter eller innan jobbet. Flera möjligheter kom till oss när vi planerade om våra massagefåtöljer och massage på lämpliga platser. Att kunna hyra en massagebehandling i en massagestol och betala med kort är enormt enkelt och det går snabbt. Idag är vi vana vid att kunna “blippa” betalkortet på Pressbyrån och även kunna betala parkering. Det finns massor med funktioner som förenklar det för individen för nya möjligheter. Att ta det ett steg längre med en tjänst som med en massagestol är kanske unikt i sig men något är en möjlighet till att ge service till gäster och kunder och samtidigt få extra intäkter.

Är du intresserad att prova så hittar du din massagefåtölj med kortbetalning på Arlanda, Tanum shoppingcenter eller Marieberg Galleria i Örebro.

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB