020 - 27 27 20
10 maj 2024

Eurovisionyra även hos Santé


Upplev Eurovisionfesten med avkoppling i våra massagefåtöljer på Emporia i Malmö – nu går de för högtryck!

Med Eurovision Song Contest runt hörnet går våra massagefåtöljer på Emporia i Malmö för högtryck denna vecka! Det är den perfekta tiden att ge dig själv en välförtjänt paus från förberedelserna inför festligheterna och unna dig en stunds avkoppling.

Tusentals människor besöker området den här veckan och vi ser en tydlig ökning i användandet av massagestolarna på Emporia. Jättekul att så många tar chansen och unnar sig en stund i en massagestol under besöket.

Medan spänningen byggs upp inför Eurovision-festen kan du slappna av och låta våra massagefåtöljer ta hand om dig, Oavsett om du är en dedikerad Eurovision-fan som längtar efter tävlingen eller bara letar efter ett sätt att slappna av och ladda upp inför en kväll med fest och underhållning, så är en stund i en massagestol väl värt att prova. Titta in på Emporia i Malmö och ge dig själv den ultimata förberedelsen inför Eurovision-festen med en skön stund i våra massagefåtöljer!

Massagefåtöljer även för artister och alla funktionärer

Vi är jätteglada och stolta att ha fått förtroendet att hyra ut massagefåtöljer till SVT och Eurovisonteamet så att alla artister, funktionärer och volontärer för möjlighet till en stunds avkoppling och återhämtning under den här hektiska veckan. Fyra massagefåtöljer står uppställda för alla på arenan som arbetar där den här veckan.

Vi önskar alla lycka till med detta fina event som förenar

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB