020 - 27 27 20
2 augusti 2017

Massagefåtöljer med kortbetalning

Marieberg Galleria i Örebro först ut med vårt nya system – massagefåtöljer med kortbetalning.

Tanken kanske inte slår an direkt med möjligheten att kunna erbjuda avslappning i en massagefåtölj i din affärsverksamhet. Drömmen är kanske att ha utvilade kunder i din butik och att låta dom ladda batterierna innan du säljer dina produkter.

Nöjdare kunder handlar mer

Att erbjuda redan glada och pigga kunder i butiken en stunds vila är såklart en dröm. Trötta kunder är med stor säkerhet inte lika benägna att handla så en massagesfåtölj kanske löser problemet. Tänk att kunna erbjuda kunderna en stund vila och återhämtning för att sedan shoppa loss och bli ännu nöjdare kunder. Möjligheten är klart värt att pröva på och testa. Har du dessutom din butik i ett köpcenter är det kanske det absoluta ideala lösningen när ni delar på investeringen och erbjuder kunderna mervärde för dagen.

På Marieberg galleria utanför Örebro har vi placerat ett par massagefåtöljer för att erbjuda kunderna återhämtning och vila på köpcentret. Någonting som blir ett komplement till alla besökare och helt enkelt att sätta sig och dra sitt kort för en härlig avslappning och massage. Det blir enkelt för kunden när tillgängligheten ligger på maximal nivå. En massagestol som finns på plats där du handlar dina saker är såklart skillnad. Du har världens chans att prova på, testa igen, hitta dina inställningar och din massage som passar dig. Bli en återkommande kund och stamgäst så får du bättre kunskap om ditt eget behov och får mera valuta för pengarna.

Befinner du dig någon gång på Arlanda kan du numera även hitta din massagestol på flygplatsen. Igen gynnar vi tillgängligheten och möjligheten i stunden där du som kund kan ta dig en stunds avslappning och återhämta dig innan eller efter din resa.

Ett bekvämt och driftsäkert system som enkelt genererar intäkter till verksamheten

Kontakta oss om ni också önskar massagefåtöljer med kortbetalning.

Ring 020- 27 27 20 eller maila till info@santesweden.se

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB