Vi söker säljare och kundrådgivare till vårt kontor och utställning i Stockholm.

Vill du arbeta med att bidra till ökat välbefinnande på Sveriges arbetsplatser?

Till vårt kontor i Stockholm, söker vi dig som vill ha ett fritt, utmanande och omväxlande arbete och få jobba med marknadens bästa produkter och varumärken.

Vi söker en driven, ansvarstagande och resultatinriktad säljare som får chansen att få arbeta hos oss med marknadsföring, försäljning och uthyrning av massagefåtöljer till företag och arbetsplatser inom offentlig sektor.

Hos oss kommer du arbeta aktivt med nya såväl som gamla kunder, framförallt från Stockholmsområdet och Mälardalen, men även från övriga landet. Du kommer att utgå från och ansvara för vårt kontor och utställning som ligger i Älvsjö, nära Stockholmsmässan. Du blir delaktig i och ansvarig för hela processen från kontakt till kontrakt dvs. kundbearbetning, kundmottagning för visning och prov av massagefåtöljer, offert- och avtalsskrivning, leveranser, utbildning och efterföljande service. Du kommer även att vara delaktig i företagets hela marknadsfunktion med planering, utformning och genomförande av marknadsföringsaktiviteter på internet, mässor, events mm.

Vi lägger stor vikt i att du kan arbeta självständigt med frihet under ansvar och mot uppsatta mål. Du kan hantera alla vanligt förekommande IT-program och stöd såsom, CRM, Office, mm. Du talar och skriver svenska och engelska korrekt och obehindrat. Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning. Arbetet innebär även resor, därför är körkort en förutsättning för tjänsten. Även övernattningar kan förekomma.

Santé är ett litet flexibelt företag som arbetar med kunder över hela Sverige och även utomlands. Huvudkontoret finns i Örebro med lager och utställning samt finns kontor och utställningar i Stockholm (Älvsjö) och Lund. Vi arbetar från geografiskt skilda platser i landet och fungerar som ett och samma arbetslag då vi och kommunicerar dagligen med varandra med hjälp av modern teknik. Vi har en härlig stämning i företaget och hittar gärna på roliga aktiviteter tillsammans.

Om du tror att du är rätt person och kan tillföra vår organisation ett mervärde med din insats, kunskaper och erfarenheter är du välkommen med din ansökan. Skicka ett personligt brev där du presenterar dig själv tillsammans med ditt CV till info@santesweden.se.

Sista ansökningsdag är 31/8 2019.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Englund på telefon 040-23 60 20 eller maria.englund@santesweden.se.

PS. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser kontaktar oss gällande denna tjänst. DS.