Troligtvis de främsta massagefåtöljerna i världen

Inadas grundare

Företagets grundare Nichimu Inada föddes den yngsta barnen på fem bröder vid Daisenji-templet i Daisen National Park, i Tottori Prefecture i Japan den 24 november 1940. Daisen, Tottori nationalpark Daisen är en populär sightseeingplats i Chugoku-distriktet, där hans föräldrar körde ett värdshus vid den tiden. Värdshuset, med tolv ganska stora rum, skulle kunna kallas ett ryokan (japanskt hotell), som också hade en souvenirbutik intill. Som en pojke hjälpte unga Nichimu sina föräldrar genom att sköta affären och betjäna kunderna. Det var precis den tid då hans intresse för affärer bildades.

1960-talet var underbemannade tider med hög ekonomisk tillväxt. På den tiden kallades unga människor från hela Japan som “gyllene ägg” och som förväntat behandlades som mänskliga resurser anställda i massor i städer som Osaka och Tokyo. Nichimu Inada tog examen från en handelshögskola och fick ett jobb i Osaka. Eftersom han redan hade passerat den andra kvalifikationsnivån bokföringstest och ett andra kvalifikationsnivå abacusprov på gymnasiet kom han för att visa färdigheter som en anställd som ansvarar för redovisning.

Nichimu Inada som ung ny kandidat var hans första anställningsplats en tillverkare av tryckmaskiner “Hashimoto Tekkosho” i Asahi-ku, Osaka. Det var ett företag med en stor historia där antalet anställda översteg 150 på den tiden.

Här spelade Nichimu, som hade varit en önskad pojke lokalt i Tottori Prefecture, en aktiv roll som unga Inada med en anda av självständighet. Oavsett det faktum att det var hans första år arbetade Inada energiskt som bokföringsansvarig. Han lärde sig snabbt färdigheternas redovisning på ett år.

Inada som spelar en aktiv roll som en bokföringsman dessa dagar, före datorer, skrevs alla papper och redovisning för hand eftersom datorns bokföring inte var tillgänglig. Han skulle inte bara göra och sammanställa enkla siffror men också alltid följa:

 • “Varför får man vinst?”
 • “Varför blir en förlust gjord?”

Företaget insåg hans skicklighet och lovade och uppmuntrade honom att driva framåt.Till exempel lät företaget honom ta ansvaret för tillverkningsavdelningen bara ett år efter att han gick med i företaget. Samtidigt började han arbeta som ansvarig för material. Han tillämpade sig också på försäljningen med vilken extra tid han hade. På den tiden, som ordet “decchi (lärling)” vanligen användes, skulle han göra allt inklusive udda jobb, men utöver omfattningen av dessa jobb utmanade Inada sig själv att göra alla sorters saker. Under normala omständigheter skulle företaget inte låta en 18 eller 19-årig pojke ta på sig så mycket efter examen från gymnasiet, men han beundrades och uppmuntrades sin ansvar.

Historien om grundaren Nichimu Inada

 • Nichimu Inada lärde sig grunden för verksamheten från sina föräldrar
 • Han behärskade grunden för affärer med en anda av självständighet
 • Mot självständighet medan de stöds av ödesdigra möten
 • Affärsutveckling med stöd från personer runtomkring honom
 • Från en underleverantör till ett förslag företag i ett halvt år
 • Till en ung framgångsrik person som fördubblades varje år
 • Tragedi från självbedömd ledning
 • Vägen till återfödelse av ett företag
 • Slipsar med anställda och skuldbrev
 • Till en allsidig tillverkare som utnyttjar skönhets- och hälsobommen
 • Beslut som tillverkare som specialiserat sig på massage stolar
 • Gå framåt som specialist på massage stolar
 • Vilken typ av massage stol behöver kunderna?
 • Ge massagestolar med underhållande delar
 • I ögonblicket kom han fram med en idé, och hans utmaning fortsätter

Inada Dreamwave

Massagestol Inada Dreamwave

Den första massagestolen för hela kroppen för alla åldrar. Den levereras med fem världsfunktioner, inklusive “Shugi (Therapist’s Touch) Funktion”, “Full Arm Massage Function”, “Full Body Body Function” “New DREAMWAVE Function” och “YouthProgram” forusersage14andup. Erfarenhetsmassage stol som slingrar hela kroppen i sin funktionella design.

Stolen är utrustad med världens första “nack- och axelluftsmassageenhet”, och erbjuder den komfort som användarna har väntat på. 55 Shiatsu-punkter på hela kroppen är försiktigt och massivt masserade av luftceller, vilket ger dig en mild och grundlig Shiatsu-behandling. Förutom att ge en skräddarsydd massage till varje användare, passar Inada Dreamwave’s stilfulla design naturligt i ditt hem som en multifunktionell möbel.