Kontakta oss

Uthyrning av massagestol till mässor eller events

Hyr en massagefåtölj till er mässmonter eller ert event

Att addera en massagefåtölj till er mässmonter ger er ett utmärkt verktyg till att locka in besökare i montern. Med besökaren väl på plats i fåtöljen har ni deras fulla uppmärksamhet för ett litet säljprat om era produkter eller tjänster. I sämsta fall får ni en nöjd, avslappnad besökare. I bästa fall en nöjd, avslappnad kund. Oavsett så kommer besökaren att lämna er monter med en bra känsla i kroppen som undermedvetet sammankopplas med ert varumärke.

Hyr massagestol till mässa eller eventVi har som enda företag, eller ett av få, nu möjlighet att erbjuda korttidsuthyrningar av våra massagefåtöljer för tillställningar såsom mässor och event i Stockholmsområdet. Vi levererar direkt till er monter eller ert event, och hämtar när det är klart.

Santé Sweden AB har sedan starten valt att bara arbeta med välkända varumärken ifrån de bästa tillverkarna på marknaden. Vårt största affärsområde är långtidsuthyrningar till företag. Därför kvalitetssäkrar vi våra fåtöljer innan de tas in i vårt sortiment för att säkerställa att fåtöljerna tål en stor arbetsbelastning. Vi erbjuder alltid full service under hyresperioden vilket innebär att service, reperationer, reservdelar m.m. är inkluderade. Därför har vi helt enkelt inte råd att arbeta med dålig kvalitet.

Kontakta oss gärna så hittar vi en lösning som passar er

Telefon: 020-27 27 20

Hyra massagestol till mässa, event

Huawei hyrde vår massagefåtölj Casada Alphasonic II till deras event på Operaterrassen i Stockholm