020 - 27 27 20
4 december 2018

Hyr pedikyrstol till er salong (utgått)

OBS! Produkten har utgått ur sortimentet. Pedikyrstol med massage för skönhetssalonger

Se våra massagefåtöljer här

Fotvård eller pedikyr är idag lika vanligt förekommande som nagel- och hudvård. Detta ställer höga krav på den pedikyrstol som kliniker och salonger använder. Santé har under många år levererat massagestolar och massagefåtöljer till arbetsplatser på företag och offentlig sektor i hela Sverige. Nu vänder vi oss till alla Sveriges skönhetssalonger, fotvårdskliniker och spaaanläggningar med ett komplett leveransprogram av pedikyrstolar, där kunden får en härlig massage under fotvårdsbehandlingen.

Flexibla och kundanpassade pedikyrstolar

En pedikyrstol från Santé kan regleras och justeras för att anpassas efter era kunders behov och önskemål. Den kan justeras horisonellt, dvs i sidled för att passa olika benlängder och ryggstödet kan fällas ner och så att er kund får en behaglig sittställning under sin pedikyr. Pedikyrstolarna är tillverkade i hygieniskt och ett slitstarkt material som är lätt att göra rent.

En pedikyr börjar alltid med ett härligt fotbad. Fotbadsbaljan under pedikyrstolen har jacuzzifunktion så er kund får ett härligt bubbelbad innan pedikyren börjar. Under fotbadet och bubbelbadet växlar en LED-lampa med olika färger för att ytterligare stimulera till avkoppling och förhöja behandlingen. Självklart finns engreppsblandare, för att reglera varmvatten och kallvatten.

Hyr era pedikyrstolar fördelaktigt

Nu kan ni hyra ergonomiskt byggda och justerbara pedikyrstolar som passar alla kroppslängder och kroppstyper. Pedikyrstolarna levereras och installeras på plats, dock ej VVS-installation men vi samarbetar självklart med installatörer. Du får all nödvändig utbildning i stolens alla funktioner och kommer igång enkelt och smidigt. Under hyresperioden ingår service, reparation och reservdelar ni alltid har fungerande utrustning.

Fördelarna med att hyra pedikyrstol:

  • Hyran är avdragsgill och belastar endast driftsbudgeten och inte likviditeten
  • Fri leverans och installation (ej VVS)
  • Serviceavtal med reparationer och reservdelar ingår
  • Alltid moderna pedikyrstolar. Vid hyresperiodens slut kan ni uppgradera till en nyare modell
  • Utbildning och fri support

Kontakta oss på 020-27 27 20 eller info@santesweden.se för offert

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB