Garanti massagestolar och massagefåtöljer

Garanti- & servicevillkor

Hyr massagefåtölj med fullservice på jobbet

För trygghet och flexibilitet!

Företag och offentlig sektor erbjuder och rekommenderar vi alltid att hyra massagefåtölj till arbetsplatsen. Att hyra massagefåtölj innebär många fördelar. En flexibel trygghetslösning  att med ett fullserviceavtal. Då massagefåtöljerna ofta används flitigt är man vid hyra av massagefåtölj garanterad att alltid ha en fräsch och fullt fungerande massagestol på arbetsplatsen. Om ett eventuellt fel skulle uppstå och som inte snabbt kan åtgärdas, byts massagestolen ut mot en ny och fullt fungerade resterande del av hyresperioden. Vid hyra av massagefåtölj är det också enkelt att uppgradera massagefåtöljen efter halva hyrestiden till den senaste modellen.

Vi strävar efter en hög servicegrad och med hjälp av våra logistikpartners har vi en kort inställelsetid över hela landet som snabbt kan serva eller byta ut produkten.

Vid kontantköp lämnas 1 års garanti till företag och offentlig sektor. Gäller service, reparationer och reservdelar. Reskostnader inkluderas om service och reparation sker inom vårt dagliga operativa område. Extra resor för service och reparationer debiteras enligt prislista.

Klicka på nedanstående länkar och ladda hem dokument om allmänna villkor samt villkor för prov av massagefåtölj.