020 - 27 27 20
10 april 2018

En massagefåtölj som anpassar sig

Möjligheterna med en massagefåtölj idag är många. Inställningarna och justeringarna är många, beroende på vilken stol du väljer men även beroende på dina behov. Ska du ha en speciell massagefåtölj som gynnar en viss typ av ansträngning bör du se över behovet av en ergonom. Identifiera dina anställdas största behov och skaffa rätt massagefåtölj för dem.

Massagefåtölj med effektiv behandling

Dagens stolar är mångt mycket mer avancerade än för bara 10 år sedan. Det finns effektiva behandlingsmetoder inbyggda i en massagefåtölj. Effektiv behandling med både luft, ljud och handliknande massage. Tänk dig att inbyggda luftkuddar gör inriktad behandling på exempelvis nacke, axlar och skuldror.

Dina anställda kanske har ett påfrestande arbete som kräver viss återhämtning och då har våra massagefåtöljer bra effekt i många områden.

Effektiv behandling efter behov

Massage för axlar, nacke, skuldror på grund av tungt arbete kan vara en fantastisk investering för företaget. Du får tillbaka fräsch utvilad personal med mer energi och kraft efter en stund i stolen. Det är viktigt att erbjuda detta som arbetsgivare och såklart effektiviseras samtidigt arbetskraften och omtanken om personalen.

En massagestol kan erbjuda nackmassage för dina montörer eller verkstadsarbetare. Du kan erbjuda skön ryggmassage och avslappning till dina kontorsarbetare och administratörer för att hitta en bättre rytm. Sittande och stående personal har ändå statiska arbetsplatser och behöver någon typ av återhämtning. Våra stolar har ljudeffekter som gynnar vila och återhämtning. Luftkuddar med kramande effekt som om du hade fått handmassage på riktigt. Det viktiga är att du kan anpassa din behandling och återhämtning efter din personal och se på möjligheterna för deras arbetsmiljö.

Varje yrkestyp har sitt behov och det är ofta två olika sorters arbete som kräver olika behandling. Praktiska yrkesroller med fysiska inslag eller de som arbetar mer med administrativa uppgifter med en mjukare typ av behandling. Med rätt massagefåtölj kan användaren själv ställa in hur en massage ska se ut och vilken tid man behöver för det.

Är du osäker hör du av dig till oss och får tips och råd. kanske behöver du en demonstration och genomgång för att känna på och testa.

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB