Massagestolar från Casada

Massagestolar från Casada

Casada GmbH är en premiumtillverkare av massagefåtöljer och träningsutrustning och ett varumärke med stark attraktion. Många års branscherfarenhet och den starka känslan för marknadsutveckling av Casadas grundare främjar den kontinuerliga tillväxten och kopplar samman ett globalt nätverk av aktiva distributörer. Sedan starten av Jakob Radtke år 2000 har Casada alltid stått bakom sin vision att utveckla och distribuera produkter för sin mentala välbefinnande och fysiska kondition.

Sann lycka är resultatet av intern balans och en hög grad av personlig frihet. I en allt snabbare förändringsverksamhet utvecklas behovet för individuella vila zoner för kropp, sinne och ande som är tillgängliga när som helst. Många års branscherfarenhet och den starka känslan för marknadsutveckling av Casadas grundare främjar den kontinuerliga tillväxten och kopplar samman ett globalt nätverk av aktiva distributörer.
Visionen om att erbjuda möjligheter att öka ditt fysiska, mentala och känslomässiga välbefinnande när som helst och på något sätt, att skapa välbefinnande som ett livsstilskoncept för sig själv och för andra – det är den idé som vi har stött på med passion sedan vår grund, och som vi alltid strävar efter.

Casada expanderar. Transformation och tillväxt möjliggör optimal effektivitet på marknaden. I samband med vårt etablerade varumärke, design och utveckling expanderar vi vårt attraktiva distributionsnät geografiskt. Den strategiska planeringen av lukrativa Casada-dotterbolag och utvidgningen av distributionskanaler är våra ambitiösa mål. Med vår välplacerade produktportfölj och ett varumärke med hög medvetenhet kan vi verkligen nå dessa mål. Ändå är vi medvetna om våra rötter och står för innovation, affärssucces och företagsansvar. Vi identifierar med vårt mål att möta olika kunders behov på olika geografiska platser.

Utvecklingen av Casada massagefåtöljer

  • 2000, Etablering av Casada
  • 2003, Expansion i Europa
  • 2005, Utveckling av företaget med grundläggande produktinnovationer
  • 2006, Utbredning av varumärke och identitet i hela världen
  • 2010, Introduktion av 10-årig garanti
  • 2011, Grundläggande för CASADA ACADEMY, verksamhetsprogram i världen.
  • 2014, Lansering av Casada Ryssland, 140 butiker.
  • 2015, Lansering Casada Polen och Frankrike
  • 2016, Lansering av Casada Adriatic, Casada logo etablering

Unik massagefåtölj med ljudterapi och Zero Gravity

Njut av din favoritmassage i ”viktlöst tillstånd” i denna unika massagefåtölj. Med ljudterapin från Braintronics får du maximal avslappning och snabb återhämtning.Tre förinställda program masserar dig effektivt och behagligt med en värmeslinga i ryggdynan
hjälper till att mjuka upp musklerna. Den följsamma massageroboten arbetar från nacken ända ner till sätesmuskulaturen.
Kraftiga luftkuddar masserar armar såväl som utsidan på axlarna och du får samtidigt en behaglig fot- och benmassage.

Casada massagefåtölj med Braintronics

Braintronics-tekniken synkroniserar dina hjärnvågor med hjälp av ljudstimulering. I kombination med specialutvecklade massa- geprogram kan du snabbt och enkelt koppla av. Studier har visat att effektiviteten i avkoppling med massage i kombination med hjärnstimulering var upp till 80% bättre. Under 20 minuter får du en välbalanserad massage i kombination med Braintronics ljudterapi som bidrar till en djup avslappning jämförbart med upp till 4 timmars sömn.

Gå till massagestol Casada Alphasonic II

Läs mer om Casada på www.casada.com

Köp Casada massagefåtöljer för privatbruk!