020 - 27 27 20
16 april 2018

Återhämtning och vila efter arbetsdagen

Tanken att sitta och få massage i en massagefåtölj som återhämtning och vila efter arbetsdagen. Saken är den att om du har problem på en arbetsplats och behöver behandling har du kanske till och med ont i kroppen när du arbetar och känner av din smärta dagligen. Sover du på nätterna får du iallafall god vila i under natten och kan återhämta tid efter arbetsdagen.

Återhämtning och vila ger välmående

När du använder en massagestol kan du med lätthet känna den sköna känslan du får i kroppen. Dina muskler spänner av och du blir liksom skönt mjuk i kroppen. Musklerna mår bra av att öka genomströmningen o kroppen och den slagg som transporteras bort ska inte vara i dina muskler. Istället ska du ha full genomströmning så gott det går för att musklerna kan syresättas av blodet. Hela boldcirkulationen i kroppen och musklerna framför allt är i behov av att dina muskler inte är stressade eller överarbetade. Det blir så mycket lättare för kroppen att cirkulera näringen och syret till musklerna för att skapa en friskare kropp som mår bra.

Kroppen mår bra av fysiskt arbete

Vi vet ju alla till mans att kroppen behöver jobba. Samtidigt lever vi i ett samhälle som bara förenklas och gör allting lättare för att vi ska slippa slita. Det är egentligen omvända situationer gentemot vad kroppen behöver. Därför är det mer än viktigt att du får din fysiska träning och avslappning vardagligen. Träningen gör att kroppen ansträngs och behöver vila. Det är med våra massagefåtöljer du skapar den återhämtning och vila som behövs. Varje gång kroppen blir ansträngd är det för att den ska orka lyfta en ting produkt eller för att du utsätter kroppen för ansträngande arbete på fel sätt. Det finns massor med bra sätt att jobba på och du som sitter ned i en kontorsstol ska också förstå att du kanske jobbar fel.

Massagefåtölj med rätt finesser

En massagefåtölj som har finesser med att skapa återhämtning är avancerade maskiner som du kan hyra. Vi har en mängd olika typer och modeller som passar olika typer av arbete. Lättare massage för nacken och tyngre massage för rygg, nacke och axlar eller kanske även dina ben eller vader.

Artikeln är skriven av Stefan

Kontakta oss så berättar vi mer


Copyright © 2022 Santé Sweden AB