Intresserad av denna produkt? Klicka här...

Tillbaka till produkter

Casada Alphasonic – massagefåtölj med ljudterapiprogram

Casada Alphasonic är den perfekta kombinationen av innovation och avkoppling för kropp och själ. Multifunktionell användning samt anmärkningsvärt avancerade massagetekniker och program.

En verkligt holistisk upplevelse. Med stark terapeutisk massage och integrerad Braintronics® ljudterapi tar Alphasonic hela branschen in i framtiden. Fylld med toppmoderna funktioner såsom L-Shape för maximal massageräckvidd, Zero Gravity, justerbara axelmassage, fantastisk akupressur och revolutionerande Braintronics®-teknik. Alphasonic förbättrar både din fysiska och mentala prestation.

Braintronics® BMS – Body & Mind system

Braintronics®-tekniken synkroniserar dina hjärnvågor med hjälp av ljudstimulering. I kombination med specialutvecklade massageprogram kan du snabbt och enkelt koppla av. Studier har visat att effektiviteten av avkoppling med massage i kombination med hjärnstimulering var upp till 80% bättre. Under 20 minuter får du en välbalanserad massage i kombination med Braintronics®-ljudterapi som bidrar till en djup avslappning jämförbart med upp till 4 timmars sömn.

Fördelar med massage med Braintronics®-systemet
• Muskelavslappning
• Snabb avkoppling och återhämtning
• Förbättrad blodcirkulation
• Ökad koncentration
• Förebygger stressrelaterade sjukdomar
• Ökad minnesprestanda

Ring 020-27 27 20 eller maila till: info@santesweden.se för mer information samt prisuppgift.
Eller fyll gärna i formuläret här nedan så kontaktar vi dig.

Ja tack, jag är intresserad. Kontakta mig!